2.12.08

Terangsang

sengaja aku tulis tajuknya begitu. supaya kau baca. oh..tentang mengapa aku suka menggunakan perkatan engkau berbanding kamu, kerana adakah orang yang membaca blog aku secara beramai-ramai? pastinya sendirian, jadi perkataan engkau lebih sesuai digunakan.

Terus kepada tajuk

Semasa kecil kecil dahulu aku terfikir. mengapakah bentuk badan memberi satu sensasi kepada orang yang melihat? apakah yang istimewa tentang abdomenku, dada ku yang mantap ini dan tangan ku yang kuat ini? aku pelik kerana gadis selalu memerhatikan bahagian ini di badanku.haha. tidak. aku tipu. badan aku kurus. tak gagah lansung. tidak kesahla hal itu. ok. mengapa buah dada dan pinggul menjadi panahan pertama bagi mata lelaki?

aku terfikir mungkin kerana ia dirahsiakan. kerana ia ditutup sentiasa, mengakibatkan keterujaan apabila melihatnya. sifat inkuiri dalam diri setiap manusia mengakibatkan bahagian2 itu mewujudkan keberahian. Betapa hebatnya ciptaan Allah menjadikan perkara sebegitu.

Mengapa tahap keterujaan kita berbeza dengan bentuk badan yang berbeza? Mengapa apabila kita melihat, sebagai contoh peha wanita berbeza tahap keterujaan apabila melhiat dada wanita? adakah bahagian-bahagian ini mengeluarkan semacam bauan kepada lelaki untuk memberi reaksi kepada tubuh lelaki?

Bagaimana jika ada planet yang hidung adalah kemaluan. semua orang di planet itu menutup hidung. adakah teruja jika manusia di planet itu melihat hidung?apakah perasaannya sama? dan membiarkan sahaja bahagian lain terbuka. Oh, aku ingin berada di planet itu. haha.

mengapa bila lelaki memegang lelaki tiada apa yang dirasai dan bila memegang wanita naik darah satu badan? apakah perbezaannya? jika ingin dikatakan badan wanita lembut dan kulitnya juga lembut. Aku pernah melihat badan kawan lelaki yang seperti gadis, malah kulitnya juga sama. mengapa aku tiada perasaan?

Kewujudan kemaluan ini memberikan tanda tanya kepada aku. mengapa ia bersifat meransang? Memang ajaib ciptaan tuhan.

Tubuh badan ini sendiri ajaib. Bentuknya, fungsinya, semuanya membuatkan orang berfikir. Apa yang dipelajari di matrikulasi dahulu, selepas penerangan semula oleh hanif. Mengapa kita melihat badan kita seperti sesuai dan cantik? kerana kita dijadikan dengan ukuran-ukuran yang tepat, seperti panjang tangan dari hujung jari ke hujung jari manusia adalah ketinggian manusia, pingang manusia adalah 2 kali lebih besar dari leher manusia, panjang siku ke hujung jari manusia adalah tapak kaki, sehingga kepanjangan zakar pon mempunyai teori sendiri yang tidak tahu sahih atau tidak dan pelbagai lagi. cantik bukan? sungguh tepat dan detail. Sungguh ajaib.Kagum.


P/S : Dunia ini sudah hendak kiamat. Orang yang baik akan mati dahulu.Bersabar sahajalah.

25 carutan balas:

FarhanaLicious 2 Disember 2008 8:09 PTG  

orang baik mati dulu.
kawan aku. gila punya baik. betul betul baik. meninggal bulan 4 hari tu.

*aku rindu dia.

The Spiral Eyes 2 Disember 2008 10:18 PTG  

kamu...saya sungguh tak teransang melihat kamu..

manusia mati kerana ajalnya telah sampai dan namanya telah gugur dari pohon di arasy

AkuKopiKauSiapa? 2 Disember 2008 10:32 PTG  

spiral eyes :
kan aku dah cakap aku tipu je..
dan tentang mati itu betul ape yg kau ckp. kerana ajalnya.
sila jadi follower?
maaf..
aku keras kepala. jika aku ingin jadi follower kau, aku akan buat tanpa kau suruh. dan bila kau suruh membuatkan aku lebih tidak berminat.

AkuKopiKauSiapa? 2 Disember 2008 10:39 PTG  

suha:
huhu sahaja?
biar aku klik name kau ok?

Ims Imahtul 2 Disember 2008 11:06 PTG  

detail lah kau punya kajian.
bagus :)
tapi kan, aku mimpi haritu,
dunia ni dah nk kiamat sebab ada tumbuh satu pokok limau yg pelik kat rumah aku.
aku takut gila,
tapi sebenarnye aku tak faham sgt mimpi tu.
kenapa mesti pokok limau?

atira 2 Disember 2008 11:19 PTG  

haha aku suka cara pemerhatian kamu.

imah: pokok limau??

Diloz 2 Disember 2008 11:24 PTG  

dan pasti nya orang di planet itu berjimak menggunakan hidung dan melakukan seks oral terhadap hidung.

bayangkan sperma penuh hidung.

erk.

AkuKopiKauSiapa? 2 Disember 2008 11:35 PTG  

imah :
mimpi sahaja

atira :
time kasih

diloz :
kahkahkah..
sperm bentuk hingus..
mencucukkan jari di hidung pasangan.

j or ji 3 Disember 2008 1:30 PG  

FITRAH manusia.

Camana pusing dan banyak persoalan pun,bagi aku tu semua dah fitrah manusia yg diciptakan oleh Tuhan.
Nak mempersoalkannya atau mencari jawapannya mungkin agak sukar.

atau aku malas.

♥chubbycekelat ♥ 3 Disember 2008 3:35 PG  

entry kali nih memang uat haku teransang..muahahaha..syabas utk muh! hihi

garfield'78 3 Disember 2008 4:03 PG  

Btul2..bukan lelaki pegang perempuan je yg darah boleh naik..tp,perempuan pon berperasaan begitu..saye mengaku!bile 1st tyme pgg tgn aul saye..haha!!

p/s:n btul juge kot..org baek mati dulu sbb tuhan xnak die buat dose byk2 kat dunie ni..huhu..

btul ke??hurm..

AkuKopiKauSiapa? 3 Disember 2008 4:42 PG  

chubbycekelat :
ini baru sikit sudah terangsnag..belum yg ganas lagi..haha

garfield:
bahaye ko nie..pttla aul pon sudah semacam je aku lihat..kahkah

Meyra 3 Disember 2008 8:00 PG  

haha.ko berjaya buat aku transang nk membace.tahniah2. ;)

anyway,aku stuju ape yg ko ckp.org yg baek mati dulu.tp myb juga sbb ajal da sampai kn.

apekzer 3 Disember 2008 8:00 PG  

sebenarnya tade kiraan jelas orang baik ke orang jahat ke mati dulu.. cume orang baik kalau mati dulu kite consern.. so kita nampak la bape banyaknye orang baik yang mati.. tapi kalau orang jahat pulak kite tak heran.. sebab kite rase orang jahat mmg deserve pon mati awal.. so apa aku pedulik.. so kite pon tak nampaklah.. walhal dalam tv tengok bape ramai sekali perompak2 dibunuh polis.. mesti satu geng je 2 orang kene tembak mati.

dauz,  3 Disember 2008 8:10 PG  

hotak kau..sangap bilang sahaja sangap
mari cari gadis du myspace
hahahahahaha

AkuKopiKauSiapa? 3 Disember 2008 9:13 PG  

bende yg aku ckp org baik mati dahulu bukanlah fakta..sila fahami

meyra :
apesal semua teransang nih?

daus :
aku setuju cadangan kau..haha

Marzuki Jalil 3 Disember 2008 2:26 PTG  

tak teransang pun, ahahaha... mana gambarnya? aku nak diransang ni.

J,  3 Disember 2008 7:11 PTG  

entri ini seperti mencari publisiti murahan.

haha. tapi nampaknya kau berjaya.

yash 3 Disember 2008 8:03 PTG  

tgk saja topiknya sudah tahu mencari publisiti..tp xmengapa..
dia berhak menulis apa saja yg dia mahu..berbalik kepada topik,setiap lelaki pasti terangsang kepada wanita dan begitu juga sebaliknya..namun,apa yg menjadi persoalan di dlm kotak fikiranku mengapa wujudnya 'pengkid' dan bapok..adakah mereka tidak terangsang dengan kaum yg berlainan jantina..harap tuan punya blog dpt memberi idea tentang isu ini..trimas

AkuKopiKauSiapa? 3 Disember 2008 9:02 PTG  

jannah :
mungkin aku patt buat tajuk fizikal intimasi..haha

marzuki:
jika mahu gmbr sila ke laman web porno..haha

yash:
urm..pengkid..nanti aku cube menulis psl hal itu..

apeklowek 4 Disember 2008 8:13 PTG  

hmm..btol shi..kaji..kaji..bagaimana dengan pengkid dan gay? kenapa jadi begitu..ahah..btw..berkenaan ingin tahu..aku stuju..x sabar nak tgk design proton mpv!!!!! kompem terangsang kan?

AkuKopiKauSiapa? 4 Disember 2008 10:04 PTG  

haha..
teruja...jadi sama ada kau terangsang, atau gembira atau ape ape..
yang penting teruja..

a . i . n 20 Disember 2008 3:12 PTG  

sebab tuhan dah jadikan kita sempurna..
tp ramai je yg sakai nak tukar jantina asal..
hahaha..
psl org baek mati dulu,
itu mmg kenyataan tertulis dalam islam..
insap jap aku..

  © Free Blogger Templates Blogger Theme II by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP