16.12.08

Pertama kali

hanya pertama kali tag, bukan malam pertama, pertama kali minum arak, pertama kali makan di KFC atau apa-apa yang pertama kali.

Oh, aku teringat. boleh tak aku nak kasi nama anak Raja? sbb semalam aku bawak kereta dan aku terfikir. aku mahu kasi nama anak aku "Raja Perancis". boleh tak?atau pon Perdana Menteri. Perdana Menteri Bin Hafizudin. bes jugak. ok.

ini tag pertama aku yang diusul oleh Hans.

1. Pernah tak anda jalan sorang2, pastu terserempak dengan couple. Si perempuan (kalau anda lelaki dan vice versa la sendiri) asyik pandang2 anda.
Selalu. kerana aku memang suka main mata dengan gadis orang. seronok. ianya thrill. haha

2. Pernah tak orang ingat anda bukan anda yang sepatutnya. (Cth: eh, ko ni dah kahwin kan? Eh, ko ni kerja spital kan? Eh, ko ni belajar lagi kan? Eh, ko ni adik hans Isaac kan? Eh, ko ni yang aku jumpa kat Lombok kan?)
ada. ada orang pernah bagi sedekah kat aku. sbb aku selekeh sangat dan aku duduk di tepi tangga. ade makcik kasi aku duit. sdeyh tak aku?haha.

3. Pernah tak drive dan sesat. Atau pun jadi co-pilot tapi anda punca kesesatan.
banyak. aku susah ingat jalan. gila babi susah. tak tau apesal.

4. Apa cita2 yang orang tak nak buat tapi anda je beria2 nak jadi.
polis. sape yang mahu jadi polis zaman sekarang nie? tapi tu dulu. sekarang tak mahu jadi polis lah. korupsi sahaja.

5. Kalau ada, ceritakan satu dari kisah2 sedih dalam hidup anda. (tak payah cari yang 'paling sedih' sbb aku tahu, korang bukan ingat sangat pun)
mak aku. cukup

6. Kalau anda seorang yang pernah nakal dan jahat, cuba ingatkan satu kes yang anda nyesal tak sudah lepas buat kerja tu.
aku shave misai semua orang kat blok aku time dorang tido. tapi shave sebelah je. pastu curik semua shaver yang ade kat blok tu. pastu kita lihat esok paginya. haha..kelakar. seperti biasa. idea jahat dtgnya dari aku. dan aku tak meneysal lansung.

7. Apa perkara yang anda suka buat sejak dua menjak ni? Dulu2 pulak, apa hobi2 anda?
sejak ini sy suka blogging. dua menjak sy suka main gitar. dulu-dulu sy suka suka baring tgk tv. hobi yang sangat bermanfaat untuk kesihatan.

8. Apa pesanan penjaga anda yang paling diingat dan selalu membuatkan anda beringat2?
"kalau polis kat Melaka ni saman orang selekeh, mesti kau dah banyak kena saman dah"-mak aku

9. Apakah ketakutan yang masih menghantui anda?
aku takut jika aku silap memilih

10. Dah itu je. anda dah makan?
belum. lapar.

sape yg suka soalan ini. atau suka tag ini. tidak pernah membuat tag, saje saje nak tulis yang dirinya ditag supaya kelihatan cool dan hebat, saje nak menaikkan nama akukopikausiapa? di blog-blog anda, atau sudah tidak ada idea untuk entri baru anda. ANDA DITAG!!

10 carutan balas:

Atira. 16 Disember 2008 8:58 PTG  

main mata dengan gadis orang??
lol.

okay la,
maybe thrilling.

The_Joker™ 16 Disember 2008 10:19 PTG  

blok mane yg ko ckp cukur misai tuh.. kt uia ke..haha..malang2..

antusabun 16 Disember 2008 10:44 PTG  

Tang shave misai orang tu kalau satu blok baper lama? takkan diaorang tak sedar? Kreatif gak tu.

Shemmi 17 Disember 2008 12:15 PG  

hilang ngantuk aku...

AkuKopiKauSiapa? 17 Disember 2008 1:44 PG  

semua:
itu time skolah:
budak skolah mane rmi ade misai.
sape yg lebat jelah kene..
huhu

miss bobby 17 Disember 2008 8:39 PG  

3. Pernah tak drive dan sesat. Atau pun jadi co-pilot tapi anda punca kesesatan.
banyak. aku susah ingat jalan. gila babi susah. tak tau apesal.

aku pun sama. 4 tahun aku dok kat bumi KL ni. satu jalan pun aku tak ingat. jadinya aku takkan jadi co-pilot sesape.

aku ada masalah ingat-ingat jalan do. sume simpang macam same. haih.

chenta 17 Disember 2008 9:07 PTG  

yg nombor tiga tu memang tak leh bla.aku pon slalu fail bab jalan.

eh siot je entry latest kamu aku ta boleh baca,kena block dengan IT department ofis aku.kamu letak video minah rempit separa bogel kah?

AkuKopiKauSiapa? 17 Disember 2008 9:21 PTG  

takde..
mungkin aku tulis perkataan porn kokat situ.haha

hans 20 Disember 2008 2:37 PG  

haha
aku suka yg makcik kasi ko duit tu...
hebat nih
nanti aku nak wat dokumentari jadi pengemis palsu ke leh suruh ko berlakon
gagaggaa

  © Free Blogger Templates Blogger Theme II by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP