1.5.10

harap ini bukan pesan terakhir 6

1. jangan janji benda bodoh kat diri sendiri, contohnya macam, kalau dia tak datang petang ni, aku tanak angkat call seminggu. Sebab nanti kau cuma set kepala otak kau ke arah negatif. Jadi walaupun dia datang petang tu, kau akan lebih ke arah untuk "tak nak". tak bagus kan?

2. Cuba janji kat diri sendiri benda positif, macam, kalau dia datang petang ni, aku belanja dia makan.

3. Aku tulis ni sambil bukak tv ada lagu Aril. Aku tak tau apesal lagu Aril (menatap matamu) ni macam bangsat gila babi dan melekat pulak kat kepala aku dan akhirnya membuatkan aku habis lupa apa aku nak tulis.

4. Videoklip lagu tu bangsat gila, tak sesuai lansung dengan pemakaian dia dalam tu, dah la lagu pakai MIDI sound je, gila lah bangang. Video klip pakai effect-effect dekat windows movie maker je. haha.

2 carutan balas:

syuddd. 1 Mei 2010 10:36 PG  

Sian kau.hilang idea sbb lagu gampang tu. Bayangkan aku yang kena dengar lagu tu as background music masa bergayut dgn bf.
tak ke boleh cacat telinga aku

AkuKopiKauSiapa? 1 Mei 2010 5:42 PTG  

kalau aku mesti gaduh je lepas yu..sbb hilang mud trus.haha

  © Free Blogger Templates Blogger Theme II by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP