22.5.10

Gambar seketul (2)

Nota: Tunggu sampai dia abis load.


hafizudinhamdan_2

Sesi ambil gambar yang terlampau seronok dengan sukasukaphoto sehingga mamat tu berpusing dan kemudian terus melompat berulang-ulang kali untuk menunjukkan rasa seronok.haha

5 carutan balas:

FaizalSulaiman 22 Mei 2010 5:03 PTG  

HAHAHAHA..
comel dok gamba neh.lol

Luna 23 Mei 2010 12:12 PTG  

1. Manusia secara general suka bermalas dan buat benda tak berfaedah. By the way, aku pun tak faham apadia lah benda lam paper sekarang.

2. pasal benda bodoh tu klaka lah!

3. ya, patut beli kamera tuh. tapi kalo tak jual yang dah ada ta boleh eh?

4. haha! macam seronok plak buat formspring nih.. :p

5. gilalah. kira bestfriend aku selama ni gay lah? lol

6. yang penting, jujur.

RazFiRa 23 Mei 2010 4:54 PTG  

comel gila kot mamat tu...wakakaka

suka tgok pic2 yg ko upload

keep up the good work okeh?

Hambali ® 23 Mei 2010 9:59 PTG  

hebat tektik mengorat mamat tu .... mampu berlompat ala-ala anime jepun sambil tersenyum

  © Free Blogger Templates Blogger Theme II by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP