14.5.10

Soalan pilihan minggu ini

Aku baru juga buat formspring sebenarnya. Yang mana disitu kau boleh tanya aku apa sahaja. Aku tergelak sorang-sorang jugak bila baca soalan yang aku dapat.

yang kebanyakan berkaitan isu lelaki dan perempuan yang aku sebenarnya malas nak jawab. Aku tak faham apesal tanya aku soalan macam tu.

Jadi disebabkan aku tiada idea sangat nak tulis dan lebih sebenarnya nak update gambar-gambar yang aku amik minggu lepas, jadi aku paste kat sini 8 soalan yang menjadi pilihan aku dari 175 soalan yang aku dah jawab setakat ni.

ok,

ape ciri2 perempuan idaman kau?

cun,seksi,kaya,bitch,pakai ferrari, support makan minum, belikan aku kereta,

kau budak urban?
tak..aku budak UIA

nape ko tanak stop mengejar??
sbb bila aku rasa its worth it

ape yg perlu aku buat dengan lelaki lembab yang xtau pe perasaan die yg sbnr terhdp aku??jap nak jap xnak..ish3
tinggalkan je.

kenapa orang suka tanya private life kau kat sini. to be spesific: about u and hana.
semua orang suka tahu pasal diri orang lain kerana ia menjadikan mereka lebih selesa

macam mana lelaki bezakan perasaan dia kat kawan perempuan dgn gf? cos ppl said that boy and girl would never be a bestfriend.
cuba kau bogel depan dia.kalau dia takde perasaan..itulah bestfriend sejati-jatinya

kenape org bodoh je kira kentut?
org bodoh je tanya

komunikasi yg xmnyakitkan hati org lain..cmne..
respek

lesen kete xpenting la bro.wa punye jantan xdo lesen pun.wa complete set.moto+kerete.wa nek je moto die.pedehal bro.kte terime die seade nye kan?asl pmpuan kne pndg kete plak?wa tarak sokong!
kau cun dan hot tak?

aku sedih kdg2 kau xreply carutan
alaaa..sori22..tp aku bce kesemuanya...dan aku klik page korg..



Banyak lagi sebenarnya yang aku suka, tapi malas nak paste semua.


Tetibe aku rasa macam bodoh.

mampos lah,


------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ruangan sukasukaphoto!! yieha!!


Keluarga akak lin yang sangat seronok dan friendly. huhu. Kejadian di putrajaya dan smeua gambar amik pakai d40x, edit pakai aperture,











gambar lebih banyak dan lebih besar di sukasukaphoto!.

9 carutan balas:

syuddd. 14 Mei 2010 8:29 PG  

wow soalan aku termasuk.

asks 14 Mei 2010 9:27 PG  

soalan aku puun.. yg mana? ha..

AkuKopiKauSiapa? 14 Mei 2010 9:34 PG  

syud:
huhu..bangga lah?haha

asks:
aku rasa kau tanya pasal kentut tu lah..haha

cik nurulain 14 Mei 2010 10:11 PG  

huhu. ada eh org tny psl ko dgn hana kat formspring. aku berminat nak tau gak. tp, mcm mustahil lah kau akn cerita ek.

eenieminniemineymo,  14 Mei 2010 6:34 PTG  

aku rasa ko ni ala2 'artis' dlm dunia blog ni..tu pasal la diorg byk btol tny soklan2 yg nak tau psl kisah cintan-cintun ko tuh..by da way..nice job man!soalan merepek merapu meraban pon ko leh jwb..haha

AkuKopiKauSiapa? 14 Mei 2010 7:47 PTG  

cik nurul ain:
aku tanak cerita pon.

eenieminnieapelancauntah:
soalan merapu la lagi senang jawab.syok je aku sebat.

ringo 14 Mei 2010 7:51 PTG  

semua orang suka tahu pasal diri orang lain kerana ia menjadikan mereka lebih selesa

aku setuju

Tanpa Nama,  15 Mei 2010 3:02 PG  

yay soalan aku pun ade! haah lah kopi, bg aku kau mmg cam artist pun kat dunia blog nih.

nak sainnn *kelip2 mata*

AkuKopiKauSiapa? 15 Mei 2010 5:51 PG  

ringo:
aku pon suka yang tu.haha.sendiri tulis sendiri suka

tanpa nama:
sain kat bontot leh?haha

  © Free Blogger Templates Blogger Theme II by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP