3.5.10

Habis orang keras macam aku macam mana?



Aku gila babi keras nak menari. Sesiapa yang kenal aku pasti tau yang aku menari memang macam sial. Sebab utama yang aku benci clubbing, atau shuffle atau yang sewaktu dengannya.

Tapi disebabkan dari dulu aku berhajat nak menari beramai-ramai begini jadi aku agak teruja untuk join juga. Walaupun aku sendiri tak menonton glee.

Idea asal aku ialah begini,

Aku ingat mahu bawa kawan aku, dan suspek utama pastinya Bib untuk dibawa berjalan, jadi tiba-tiba ada orang segerombolan begini, dan tiba-tiba aku pon menari bersama secara serentak. Gila kool kan?

Tapi akhirnya aku rasa minggu ni aku menari berseorangan.

Jadi apa kata kamu semua join untuk memeriahkan majlis atau pon kamu tiru idea aku dan boleh menjadi cool depan kawan-kawan kamu kerana mampu menari serentak kononnya secara tiba-tiba macam dalam TV.

Untuk pengetahuan lanjut. Layari laman web ini Gleeflashmobdance dan register dan kemudian prektis hari-hari supaya kita sema nampak best.

8 carutan balas:

apeklowek 4 Mei 2010 9:33 PG  

cam bez..siyes..kat page glee tu siap ada gamba mael lagi..huu..org kuat nih..ko g rehearsel la td shi? mesti ko ngan mael practice kat office..damn..jealous..cam layan giler je..sbab if ramai ramai..kompem seronok..even melompat 3 kali serentak ramai ramai pun bez kot..

Tanpa Nama,  4 Mei 2010 8:03 PTG  

hye akukopi

pernah tgk iklan ni?

http://www.youtube.com/watch?v=VQ3d3KigPQM

:)

~

AkuKopiKauSiapa? 4 Mei 2010 9:59 PTG  

apeklowek:
aku gi rehearse..bes ar..menari beramai ramai memng seronok sbb serentak..huhu

Tanpa Nama,  5 Mei 2010 12:02 PG  

dkt iklan kt youtube tu..dorg mcm menari serentak beramai2 kt tmpt public, out of sudden je...mcm best je camtuh

glee flash mob dance tu pn best jugak

~

asks 15 Mei 2010 9:40 PG  

ha.. ni la yg tadi aku tengok diorang buat kat kl sentral. tapi tak ramai la, dalam 20 orang je..

AkuKopiKauSiapa? 15 Mei 2010 5:06 PTG  

asks:
aik? yang betul punya dah lepas, kat gardens.

asks 16 Mei 2010 9:08 PG  

tak tau la kalau yg kat kl sentral tu grup lain yg organise..

  © Free Blogger Templates Blogger Theme II by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP