7.5.10

Entri memalukan diri



Siut..

Aku suka video clip ni.

1. Sebab camera dia cantik. Shot-shot die baik.
2. Bilik dia cantik.
3. Kaler dia cantik.
4. Gadis dalam video clip ni gila muka habis melayu. Cun sial.
5. Aku suka muka pompuan dalam video clip ni. Muka jenis tak jemu nak tengok.
6. Dan sebab dia shoot kat melaka. huhu.

Lagi sekali, aku cuma suka video klip nya sahaja.

9 carutan balas:

HaNi 8 Mei 2010 12:14 PG  

aku suka diam2 (kira skang tak diam dah la)

kizzy tf 8 Mei 2010 5:58 PG  

die pakai baju kurung bunga kecik2. cumil.

AkuKopiKauSiapa? 8 Mei 2010 6:43 PG  

kizzy:
itu feveret aku baju mcm tu.

Tanpa Nama,  8 Mei 2010 8:26 PG  

i baru nak suruh u tgk ni sbb muka dia mcm hana. *bib*

hani ali 8 Mei 2010 8:55 PG  

lagu ni geli.
tapi video clip cute.:)

asks 8 Mei 2010 11:06 PTG  

oh.. sekadar ingin berkongsi..

yg buat video klip ni TMH Sdn Bhd (FB search: The Media Hustler), yg pernah buat video klip utk anuar zain (yg ala2 komik tu), hafiz AF, fabulous cats (cinta kosmik), dll.

mastermind dia mr.ghaz, lecturer MMU, sbb tu diorg buat kat melaka kot. save bajet skit... (agaknya la)

kamera diorg mmg smart.

AkuKopiKauSiapa? 9 Mei 2010 12:03 PG  

asks:
oh..tanx untuk info

pelise 7 Disember 2010 7:48 PG  

saya pun suk video clip ni....tambah2 die wat kat melaka...ahakss

  © Free Blogger Templates Blogger Theme II by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP