30.4.10

Ini entri paling terlahanat

bo1 copy
Gambar aku yang diedit secara berlebih-lebihan

Sebab entri ini ialah paling lahanat ialah ia cuma berkaitan apa yang aku rasa sahaja, yang mana aku tau kamu akan begitu bosan untuk membaca lalu tidak memberikan sebarang carutan balas.

Aku juga perasan belakangan ini komen di blog ini makin berkurangan, aku faham sebab kamu semua dah bosan bila aku tulis-tulis perkara macam ni. Aku sendiri pon bosan jugak sebenarnya. Tapi pengakhirannya ini ialah blog aku yang mana aku akan tulis segalanya supaya aku boleh baca kelak.

Jadi, maaf.

Aku sebenarnya agak terasa kecewa bila ada orang cakap bila dia kenal aku berbeza betul dengan apa yang dia kenal aku melalui blog. Mungkin cara aku cakap sama dengan gaya penulisan aku, tapi isinya berbeza.

Aku cuma rasa, sebab orang begitu tak kenal aku sebelum aku mula menulis, jadi mungkin kurang nampak bagaimana perangai aku sebenarnya. Sebenarnya sama je.

Begini,

Sebenarnya kau cuma terfikir pasal orang tersebut, tidak kiralah benda yang kau fikir itu benda yang gembira-gembira, atau benda yang menyakitkan hati. Akhirnya kau cuma fikir pasal orang tersebut.

10 carutan balas:

~roslinda~ 30 April 2010 6:34 PG  

haiii~
1st time comment sini~
kadang2 org yg baca blog akan rasa dia kenal siapa kita yg sbnarnya..dan judge bergini dan begitu..
tapi sbnrnye mereka silap barangkali~
mereka tak nampak luar dan dalam..biarpun mereka juga kenal kita di luar~
*sibuk jek*
heeee
btw,keep it up~
I like your art~
;)

dobot 30 April 2010 8:45 PG  

walau tk meninggalkan komen, aku selalu baca blog kauuuu!
<3<3<3
Ehehe
:)
Gmbr santekkkkkkkkkkk

violet_labu,  30 April 2010 10:28 PG  

kadang kadang aku diibaratkan seperti memiliki polypersonality.

aku like dari mula sampai habis entri ini. :)

asks 30 April 2010 4:21 PTG  

setuju. aku rasa kalau aku buat blog pun mesti orang cakap cam tu gak..

mungkin sebab cara kita menulis blog tak sama dengan cara kita berkomunikasi secara lisan.. jadi mereka anggap kita berbeza dari segi personaliti..

atau mungkin juga ada yang beranggapan yang kita ni berpura-pura..

HaNi 30 April 2010 6:56 PTG  

tak komen tak semestinya tak baca :)

ringo 30 April 2010 9:05 PTG  

aku suka blog kau. tak komen doesnt mean tak baca. kadang-kadang ada entri yang aku suka gila, tapi tak komen pun. cukup untuk aku faham.

lizabaik 30 April 2010 11:25 PTG  

aku lagi slalu g blog ko dari g facebook or blog aku sendiri..tapi ni baru kali ke-3 kot aku komen kat blog ni...

AkuKopiKauSiapa? 1 Mei 2010 8:11 PG  

roslinda:
terima kasih

dobot:
terima kasih jua.

violet:
tak..aku sama ja..tak banyak personality.

asks:
cara aku cakap dan cara aku menulis sama..serius.

hani:
faham..

ringo:
aku tau kau.huhu

liza baik:
wah..serius ka?huhu..

kucingberlari 2 Mei 2010 8:55 PG  
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
pelise 7 Disember 2010 7:56 PG  

sy baca entri awk ni...sy tertarik la...nice blog sy suke org y menulis tnpa sikap hipokrit n y penting sy suke bila penulisan y ikhlas dr hati...blog y indah d mata sy org len xtau la plakkk

  © Free Blogger Templates Blogger Theme II by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP