8.5.10

Senarai beli bulan June dan sikit mahu cakap

1. Aku tahu elaun praktikal aku bakal sedikit je nanti, tapi selera tekak memang besar. Antara perkara yang aku perlu beli ialah :

a - Macbook skin. Aku terfikir nak beli warna-warni dengan keypad warna-warni jugak. macam comel je. haha. Kesian laptop aku ni sudah kotor.

b - Gitar akustik. Aku sekarang ada gitar elektrik je. Amp semua dah takda. Main dengar bunyi besi je. Tak puas.

c - Memerlukan potongan rambut. Aku tau efek tidak mandi yang aku cuba buat memang menjadikan muka aku macam sampah sekarang.

d - Stokin. Aku cuma ada 1 stokin. Sedih tak? haha.

e - Kapal terbang. Untuk memudahkan aku kemana-mana dengan cepat.



2. Kepada orang yang terlampau mengambil berat terhadap aku dengan bertanya soalan-soalan mengenai hubungan aku di formspring.Sudah-sudahla. Ada yang aku terpaksa delete aja kerana sakit hati pulak aku. Cuba la tanya soalan best sikit macam, pendapat aku mengenai pembangunan orang asli ke, mengenai cara mengelakkan kemalangan ke.

3. Aku baru tahu lagu eenie meenie yang selalu klua kat fly.fm tu rupanya budak lelaki yang nyanyi. Bodoh gila.haha

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ruangan SUKASUKAPHOTO..YIEHAA!!!!

DSC_0229


DSC_0170

DSC_0201

DSC_0244


gambar banyak sikit dekat sukasukaphoto.

5 carutan balas:

Tanpa Nama,  8 Mei 2010 9:02 PG  

resp0n 1st ak tgk vid eenie mini 'eh bkn lg ni p0mpuan nzanyi ke?'..member2 ak gelak sakan time 2..nway,rumput dlm pic kamu menampakkan pembaringan mereka amat selesa la..npk ser0n0k!

cik nurulain 8 Mei 2010 10:47 PG  

ahahahah. bukan ke moto formspring tu ask me anything? sabar lah ek. manusia pnya cara pelik untuk tunjuk kan concern padahal sometimes apa yang perlu di buat ialah abaikan n xpayah tanya langsung.

Razman 8 Mei 2010 11:19 PG  

aku nak tanya ko, kenapa tak boleh garu mata pkai siku?

asks 9 Mei 2010 12:17 PG  

banyak betul elaun praktikal ko. ada kosong lagi tak? tukang bancuh air pun jadi la..

  © Free Blogger Templates Blogger Theme II by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP