16.5.10

hari ini 42 : hari jahat (bad day)




amik pakai Lumix LX3, edit pakai aperture

Maaf, entri kali ini sepenuhnya menceritakan tentang hari ini, sedikit gambar sebagai hiburan.

1. Aku gunting rambut 2 kali hari ini, disebabkan yang pertama potongannya macam sial, jadi aku pergi kedai lain sejurus selepas itu. Membazir duit.

2. Aku tersilap bagi cd gambar. Akak lin punya gambar aku bagi gambar akak lina punya. Tak pasal-pasal dapat gambar family lain. Akak tu datang dari shah alam tak pasal-pasal je.Minta maaf sangat.. Esok saya pos ye kak.

3. Aku tersilap jalan ke tesco dan tersesat jalan sebab tersalah masuk simpang. Dan tersekat dalam kesesakan sikit sebab orang tengah betulkan jalan. Dan masa nak pergi gunting rambut kali kedua tu pon aku tersilap jalan dan tersesat sikit.

4. Aku tunggu 2 jam lebih dekat tesco ampang sebab nak kasi cd dekat ada customer ni, selamat tiba-tiba akak aku ada kat tesco.

4. Aku rosakkan memory card akak aku, tak sengaja. Aku pon tak tau apa masalah yang sebenarnya. Dah pegi kedai gambar semua tak boleh.

5. Aku balik hujan lebat nak mampos, basah kuyup sebab aku parking kat luar.

6. Aku dengar cerita bangsat.

Gila hari ini hari paling tak seronok.

Dahla seorang diri, tak dapat tengok movie, jalan-jalan pegi minum pon tak dapat.

Cibai,

9 carutan balas:

Diloz 16 Mei 2010 9:42 PG  

kesian sungguh.nasib baik tayar tak pancit ke.apa ke.lol

iyllienaz 16 Mei 2010 10:21 PG  

semuanya malang..tapi nasib baik bukan yang malang melampau-lampau..

syuddd. 16 Mei 2010 10:28 PG  

hari ini tuhan syg kau lebih.

apekzer 16 Mei 2010 5:44 PTG  

er. terkesima aku. (bukan takasima yang dalam iklan tu).

AkuKopiKauSiapa? 17 Mei 2010 8:51 PG  

diloz:
selamat takde orang like. haha

ilyienaz:
huhubtol

syud:
mungkin

apekzer:
amende la kau ni cakap..kau da jadi bapak duan..cubalah matang sikit.

mardhiah:
kelakar? kecewa lah

Tanpa Nama,  17 Mei 2010 9:51 PG  

eh lumix tu kau punye? nak pinjam.

terangkan sikit pasal aperture nih. kire mcm literum n ps ke? mane dpt? boleh kasik link download

AkuKopiKauSiapa? 17 Mei 2010 6:25 PTG  

tanpa nama:
aku tak kenal kau..tetiba nak kasi pinjam.haha

aperture ni macam adobe lightroom, khas untuk photo editing.

Tapi untuk MAC OS je la..

Kalau nak dapat ala-ala aperture, gunalah adobe lightrooom.

  © Free Blogger Templates Blogger Theme II by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP