17.5.09

tribute to kelana(AF)

semalam aku tengok final af. sama seperti kebanyakan rakyat malaysia, aku juga tengok af. final sahajalah.

keseluruhan aku perlu katakan tak bes lansung. kecuali persembahan oleh stacy. dan tiba-tiba ada beberapa orang yang menaynyi dengan gelabah tak tau siapa mereka semua, dengan melompat tak tentu pasal, dengan nyanyi suare macam karaoke, dan yang paling penting ialah encik kelana. haha.

tunjuk je muka die aku ngan abang ipar aku sudah bantai gelak gila babi. satu kali nyanyi lagu lefthanded pulak. bersemangat gila.

lu rock la beb! gua nak buat fan club Kelana lah. haha.

21 carutan balas:

feeza.yusoff 17 Mei 2009 12:21 PTG  

kelana tu siapa pulak?
HAHAHA. aku lagi tak tengok langsung AF

s a L o m a 17 Mei 2009 12:54 PTG  

alaaa..apsal rasa macam ketinggalan zaman ni..dah af7 dah ke?

L.|.n.D.@ 17 Mei 2009 7:27 PTG  

wakakakaka...
encik kelana..
lagu di alam fana cinta tu..
bukan lefthanded la..

Pije. 17 Mei 2009 8:37 PTG  

hahah!
lefthanded kah?
ingat lagu sendiri.
bleeegh.

;0

padi 17 Mei 2009 10:20 PTG  

betol2...mmg tak best, baik tgk bintang RTM...come on, we need some changes...

pengomen hantu,  17 Mei 2009 10:44 PTG  

bg aku pun kseluruhnnye x bp bes.tp yg aku suke aril sbb suare die cm david cook dow..
yg psl kelana tu..huhuhohohaha!!
suare sengau XD

Tanpa Nama,  17 Mei 2009 10:57 PTG  

abg kelana ensem.

revrie 17 Mei 2009 11:25 PTG  

err. Kao tengok af?

Ke buat lawak je? ha ha.
Kelana yang muka macam Adlin tu ke?

Shemmi 17 Mei 2009 11:38 PTG  

yg pasti aku ant rakyat malaysia yang tak tgk AF...

bintang RTM..lgla hampeh...rasa cam tgk rancangan zaman jepun je...

nuruldean 18 Mei 2009 12:27 PG  

haha..kelana tu mmg "hebat" lah!

hans 18 Mei 2009 12:47 PG  

xtgok...
aku tgok mentor jer..
umah xder astro
hahha

VersedAnggerik 18 Mei 2009 6:40 PG  

I didn't watch it.

but I trust U (totally!) when U said its 'tak sedap langsung'

what's new ehwith AF? nothing!

pelangi 18 Mei 2009 7:17 PG  

Haha..
Abg Kelana memang berani mati la masuk AF.

Salute sebab muka dia tebal untuk nyanyi depan orang ramai walaupun bakat nyanyian hanya paras 2.5.

p.s : kalau buat fan club kelana aku nak join. =p

AkuKopiKauSiapa? 18 Mei 2009 6:12 PTG  

feeza:
itu ada satu mamat ni. ntah..itu pon 1st time aku tengok die nyanyi.haha

saloma:
huhu.

akak linda ku yg baru dapat baby sekarang ni:
bukan eh?haha

pije:
tak penah dgr ke?

pengomen hantu:
aa.mungkin.ala-ala.

padi:
salah, baik tengok jangan lupa lirik.

revrie:
tulah. belakangan nie tetiber aku lebih berminat kepada sesuatu yang tempatan pula.

shemmi:
haha. sekali sekala. bukan follow.

nuruldean:
hi nurul dean.

hans:
aa...aku tak tengok.

versedanggerik:
haha. memang tak sedap. aa..sekali sekala tengok tak salah. huhu.

pelangi:
haha. die rock. tu aku cakap tuh. hahaha.

MeLLmeRaH 19 Mei 2009 12:49 PG  

aku nengok AF tanpa perasaan... tak besh langsung..hampeh!

Kizzy TF 19 Mei 2009 1:28 PG  

tapi aku minat hafiz, camne??

secoklat tahi anda 19 Mei 2009 5:46 PG  

haha
cipan kauu,
aku rasa malu sndiri tgk diorg
pefom,

maluu semalu2nyaa

apeklowek 20 Mei 2009 10:07 PG  

aku suka adlin komen.. n kali ni af nyer chekgu ok kot..diorang macam ada niat bagus ntuk merubah industri..cam bagus je aku rasa kalau tgk af ntuk dpt knowledge camtu..bukan nak tgk gossip ;)

apeklowek 20 Mei 2009 10:09 PG  

eh bukan aku cakap aku cam bagus coz tgk af..tapi tgk af tu tak salah..bagus ditengokk coz bole dpt knowledge..ahaha..maaf ayat aku mmg..aku sendiri keliru..

❤-❤-❤kuPu2 faLeeNz❤-❤-❤ 21 Mei 2009 1:54 PG  

haha..cian kelana...tem korus je baru dpt tengok die nyayi habis2san..wakaka..aduh! pandai malu plak t`ingat kat dia.. KALANA! kiki..

Roy 24 Mei 2009 9:02 PG  

Munshi...saper Kelana??? macam penulis novel je~ huhu

  © Free Blogger Templates Blogger Theme II by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP