4.5.09

jangan tulis perasaan

benda yang aku sedang kawal ialah marah. kerana mungkin aku cepat marah, sakit hati tapi cepat cool. so tak kesah sangatlah. dan aku sedang kawal supaya tidak menulis masa tengah marah. bila menulis masa tengah marah, ayat yang dikeluarkan lebih kepada nafsu amarah daripada menggunakan pemikiran.

jadi mungkin aku perlu berhenti sebentar, sebelum aku menulis perkara yang membuatkan orang terasa hati, marah dan menyebabkan aku tidak disukai.

p/s: sebanrnya aku sudha tulis, tapi delete kesemuanya, terlampau ganas.

11 carutan balas:

a . i . n 4 Mei 2009 10:17 PG  

bagus ahh pdm..
nnt ko jadik cm blogger pompuan lak lebih kpd emosi..
ngaaaa.
aku pompuan apa2 pun..
mekaseh..
haha...

sharamli 4 Mei 2009 10:23 PG  

sgt terlampau ganas?????

mamma mia! 4 Mei 2009 5:07 PTG  

aiyoh?? ganas? 18 sg kah??umum x bley tgok la?

Shemmi 4 Mei 2009 5:45 PTG  

ganas ker?kamu fwd tulisan kamu tu ke email aku kopi..aku nk baca..nk tenung tang mana yg ganas..


*kamu kamu...(aku sbnrnya geli guna pekataan KAMU)

apei 4 Mei 2009 8:27 PTG  

tak payah marah-marah la brader..

Mel 4 Mei 2009 10:49 PTG  

Ni yg bagusnya lelaki...dorang lebih rasional bila berkaitan perasaan....

Shemmi 5 Mei 2009 12:13 PG  

selalu jugak tulis ttg perasaan..pastu dh habis tulis..rs keji lak nk post..last2 terbiar jd draft..xpun delete terus!

ubey 5 Mei 2009 10:08 PG  

hehe. kt blog je ley lepas sume yg ade. go on dude

Rantong,  5 Mei 2009 3:49 PTG  

Salam ziarah. Sekadar membuat hebahan. Mungkin ini dapat membantu orang-orang kita diwaktu gawat sekarang.

Rancangan "Who Wants To Be A MillionaireBlogger.Net" kini, ke udara di screen komputer anda. Sertai & daftar sekarang. Kemasukan adalah PERCUMA...

aina hazuani 5 Mei 2009 10:12 PTG  

haha. penah gak tulis time emo
ayat pun agak agak ganas manje gitu

tapi betullah
jangan tulis time emo
tak elok adik adik nak baca

hee
:)

  © Free Blogger Templates Blogger Theme II by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP