8.5.09

beroperasi seperti biasa

aku ingat boleh kalau tak menulis. memang tak best sebenarnya. jadi korang bolehlah gelakkan aku sekrang. sbb aku pon nak gelakkan diri aku jugak. siut. malu.

10 carutan balas:

Asmahani 8 Mei 2009 1:59 PG  

hahahahahahahaha.
gile tipis iman budak ni.
*maaf di atas penggunaan perkataan budak.

J 8 Mei 2009 3:42 PG  

memahami.

sbb akupun dah start balik
aku tak tau kau dapat sms aku atau tak.

@DdY 8 Mei 2009 3:48 PG  

hehehe..sensitif juga sebenarnya anda ini encik akukopi.

nur_syahida 8 Mei 2009 5:01 PG  

izinkan saya gelak.
muahahaha

oke.
thanks sebab kembali semula. ;)

AkuBukanSOFIAJANE 8 Mei 2009 5:37 PG  

sunyi kalo xde cerita dari kamu ;p

Syafik 8 Mei 2009 5:58 PG  

Hahahahahahaha
Hahahahahahaha
Hahahahahahaha
Hahahahahahaha
Hahahahahahaha
Hahahahahahaha
Hahahahahahaha
Hahahahahahaha
Hahahahahahaha
Hahahahahahaha
Hahahahahahaha
Hahahahahahaha

Oke, aku dah puas gelak. Hah! ape lagi? Sambung la tulis. :D

KuCAi 8 Mei 2009 6:53 PG  

Huhu.
(gelak laen sikit berbanding anda semua diatas dan aku pun tataw nape suke mulekan komen dengan huhu.huhuhuhu.)
weh, jgn stop weh,aku nga tunggu entri cerita dongeng rekaan ko.
serius shit aku gelak gile.

revrie 9 Mei 2009 1:44 PG  

Mana boleh stop selagi tak casting aku lagi weh!

isya 9 Mei 2009 3:49 PG  

once a blogger always a blogger. kamu ni true blogger. maka jgn la brenti blogging ye.

a.i.n 10 Mei 2009 7:28 PG  

haha..
klaka..
beria gile arituh dh merajuk dgn blog..
ngaaa...

  © Free Blogger Templates Blogger Theme II by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP