9.5.09

hari ini 20 : selamat

1. jika kamu pernah berselisih dengan aku, dan aku menegur atau aku ditegur, aku akan berborak-borak. update-update kehidupan masing-masing. dan di akhir perbincangan aku akan sering menggunakan perkataan 'selamat', seperti menggantikan 'bye'. aku cakap 'selamat'

'selamat' itu aku gunakan sejak lama dahulu. tapi kebanyakan orang bila aku cakap 'selamat' dan pasti tertunggu-tunggu,"selamat ape?" aku cuma akan jawab, "sila sambung sendiri, selamat pengantin baru ke, selamat tinggal ke, selamat malam ke, cuma selamat dengan apa yang kau buat"

2. aku baca blog "kelamkabot", dia cakap die tulis bila baca aku punye blog. aku terharu sedikit. terima kasih, sudah habis sekolah nanti kita boleh lepak minum sama-sama. tarak hal.

3. lagi 1 blog aku yang aku suka reverie malaya. aku suka dengan cerita-cerita dia. tapi sudah macam mahu tulis benda serius pulak die sekarang. takpe. teruskan. aku tetap terus jadi pembaca setia blog kamu.

4. aku suka dengan blog yang bukan tentang diri sendiri, tidak politik, tidak terlampau keagamaan, blog yang kelakar, dan lebih kepada kehidupan sahaja. kamu ada cadangan? aku memang malas nak melompat-lompat dan carik satu-satu blog orang.

selamat,

13 carutan balas:

melon. 10 Mei 2009 1:09 PG  

kau baca blog ni.
http://hazril.blogspot.com/

sumpah kelakar.

revrie 10 Mei 2009 1:15 PG  

Alamak ai bro, jumpa nanti aku payung milo ais lah macam ni. ha ha. tak de serius nya entri aku. kadang2 je.

kelam rider 10 Mei 2009 2:30 PG  

aku habis je spm. jgn ckp minum2. main snuker skali pon boleh. walaupun aku mengambil masa 3jam untuk habiskan sume bola~

AkuKopiKauSiapa? 10 Mei 2009 2:54 PG  

melon:
mekasih

reverie:
aik..takkan milo ais je. haha

kelam rider:
aku tak reti ar. pool reti ar.huhu

~AyaN~ 10 Mei 2009 4:07 PG  

cuba yang ini

http://puisitepijalan.blogspot.com/


fynnjamal,secara mudahnya.

[z@ck] 10 Mei 2009 5:28 PG  

blog ni pun bez..

http://playboymelayuterakhir.blogspot.com/

Tanpa Nama,  10 Mei 2009 7:42 PG  

aii..i'm looking 4ward to hear your words in your previous post 'gadis jgn buat'..i had leave a comment there n i was hoping to hear your views about it..thanks=)really appreciate it..

AkuKopiKauSiapa? 10 Mei 2009 9:38 PG  

zack:
aku pernah baca dulu, banyak cerita yang pengkakhirannya akan buat seks. huhu. bagaimanapun terima kasih

tanpa nama:
hi, sudah dijawab comment anda itu, terima kasih sebab baca yang dulu-dulu punya. mengharagai jua.

AkuKopiKauSiapa? 10 Mei 2009 9:38 PG  

zack:
aku pernah baca dulu, banyak cerita yang pengkakhirannya akan buat seks. huhu. bagaimanapun terima kasih

tanpa nama:
hi, sudah dijawab comment anda itu, terima kasih sebab baca yang dulu-dulu punya. mengharagai jua.

Tanpa Nama,  10 Mei 2009 11:15 PTG  

orite..
thanks a lot..
but still got things to ask actually..
haha..
but its ok then..
nice to know and find ur blog..
don't ever stop writing k..
hehe..

AkuKopiKauSiapa? 11 Mei 2009 1:20 PG  

tanpa nama:
kalau byk. email sahaja

anis 13 Mei 2009 2:20 PTG  

uhm..
membaca blog ni stlh di promosikan teman se bilik .

  © Free Blogger Templates Blogger Theme II by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP