24.5.09

Memang rumah kau sendiri paling bes

Untuk pengetahuan kamu semua, aku orang Melaka. Semalam aku balik Melaka untuk ambil barang-barang yang tertinggal di rumah. Jadi aku bawak Hana sekali dengan aku.


Jujurnya aku lama gila tak jalan Melaka. Aku sampai tak puas semalam. Rasa macam mahu tidur esoknya ingin sambung jalan lagi. Tak sempat aku nak naik rivercruise dan pergi Kg.Morten dan mahu lihat orang portugis menari.

Tak apa, lain kali pergi lagi. Ini sikitlah gambar-gamabr. Tak amek banyak sebab malas mahu keluar kamera dari beg. Nak camera yang lebih kecil sikitlah. Kamera besar ini macam susah je nak bawak ke hulu ke hilir.





18 carutan balas:

Pije. 24 Mei 2009 2:29 PG  

melaka mmg best.
3 tahun belajar di melaka buat aku rindu.

I am ELLY 24 Mei 2009 7:33 PG  

wahhh lma gile tak melawat blog neh..

dah wajah baru~!!

neway, melaka mmg TERBAEK..

makan syok abes~!! balik melaka mesti gemuk kejap :)

xillix axillixa 24 Mei 2009 8:41 PG  

melaka dah banyak port nak lepak... he he he

xillix axillixa 24 Mei 2009 8:42 PG  

hutan rekreasi dah cantik tau!!! kat jasin dah ada kolam air panas... nite view kat sungai melaka yang ada kg morten pun cantik sangat...

Tanpa Nama,  24 Mei 2009 2:54 PTG  

hana dah ade byfren tak?Hana comel giler ar.:-)

Shemmi 24 Mei 2009 9:47 PTG  

baca entri ni cam hilang citer ko pasal ko balik melaka..
macam aku ingat2 lupe..melaka tu kat mane ek?..
semacam tenggelam dek keayuan Hana..

huhu...

*cantik ciptaan yg Esa ni yer

hans 25 Mei 2009 1:22 PG  

orang melaka tak jalan dekat melaka ni apa cerita..
aku dah sampai tak tau nak jalan mana dkt sana
haha

AkuKopiKauSiapa? 25 Mei 2009 3:32 PG  

feza:
mushi hensem.

pije:
sekarang lagi best.

i am elly:
haa..tau takpe..aku makan nasi bebola ayam untuk pertama kali. best sial.

xillix:
aa..betul2..

tanpa nama:
hekelleh kau.nak wat tanpa nama plak.

shemmi:
sume hana je....cube ckp aku hensem ke.hahahaha.

hans:
gua dah lame tak balik melaka daa...

bokbon 25 Mei 2009 8:10 PG  

baguk pun duduk kat melaka, tapi dia tak membesau di melaka dan tak suka sebut lahabau. hahah!

apeklowek 25 Mei 2009 10:16 PG  

woah chantek shot..ske lighting kat tangga tu..tapi if shadow tu nampak full mesti lagi gempak aku rasa..1st shot ko gne lca eh? ada feel lomo..cool..

I am ELLY 26 Mei 2009 1:49 PG  

meh aku puji kaw..
ye la.. kaw hensem *dush dush*..ahahah~!!

p/s:aku tak penah try nasi tuh..next weekend akan aku cube carik~!!

a . i . n 26 Mei 2009 11:07 PG  

tuh pasal kata-kata kau pedas..
haha.. ok ahh melaka tu kaya dengan asam pedas.. huhu.. tak pasal..

ctek8 26 Mei 2009 7:31 PTG  

pic santekk.hehe.kamera apekah?

keyra 27 Mei 2009 6:22 PG  

baru naik rivercruise
dua hari lepas,
duduk depan bot.
masuk air busuk dalm mulut.
cess,

AkuKopiKauSiapa? 28 Mei 2009 8:01 PG  

ctek:
nikon d40x. kau jangan tipu cakap cantek. aku main ambek je.

dauz,  31 Mei 2009 1:01 PTG  

apsal muke ko mcm johnny depp???

  © Free Blogger Templates Blogger Theme II by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP