7.6.09

antara tajuk yang telah ditulis

aku sudah menulis beberapa entri yang kesemuanya aku delete. Aku delete sebab isinya tak berkesan lansung dan menyakitkan hati aku bila baca balik. Jadi atas kebodohan aku yang tidak mempunyai sebab khusus, aku tulis entri berisikan apa tajuk yang telah aku tulis dan aku buang.

aih,

1. Bagaimana muka stok bini?

2. Cara bercakap

3. Bagaimana aku menulis?

4. jessica biel hot gile!

5. Perkara-perkara yang aku tak faham

Sekarang cuba kamu pilih nak tajuk yang mana?

15 carutan balas:

melon. 7 Jun 2009 9:54 PG  

sebelum no 1.
"aih". haha.

bokbon 7 Jun 2009 9:57 PG  

ya meo, gua sokong lu.

no 4 macam sedap saja.

Rozzin,  7 Jun 2009 10:03 PG  

bagus la ko tau nk ubah, lama dh aku dok singkap blog ni. aku nk 3 n 5. ader entri yg betul aku dah muak sbb isu sama kt blog lain. then yg ini pun idea yg sama gak ko kasi. hmm.. xpe ko ulas jelah apa yg ko rasa patut. chaayok!!

dila john 7 Jun 2009 11:26 PG  

sokong rozzin,
nak no 3 n 5 plz...

I - s Y a 7 Jun 2009 11:30 PG  

no 5 best.

aa blog itam. sesuai ngn akukopi. kopi hitam.

hana 7 Jun 2009 1:06 PTG  

mcm mane muke stok bini???? mcm tau je sape. cet.

ras adibah,  7 Jun 2009 6:06 PTG  

1 n 5 pls.

Pije. 7 Jun 2009 10:25 PTG  

saya yakin dan saya kunci no 5.

Shemmi 7 Jun 2009 11:47 PTG  

nomot 1...

nomot 4 kang...emh....tgk pompuan rs x hot la plak...sbb aku pompuan!

the dreamer 8 Jun 2009 2:25 PG  

semua kecuali no 4
hee

AkuKopiKauSiapa? 8 Jun 2009 4:07 PG  

semua:
aku lebih tertarik kat no 3 la. haha.

comment melon paling aku suke,
'aih'

bijak

AkuKopiKauSiapa? 8 Jun 2009 4:09 PG  

rozzin:
aku btol2 dah tak tau nak tulis benda yang lain dari orang dah.

sebab tu aku cuba tulis konon macam filem pendek dan imaginasi.

cuba ko kasi idea benda yang ko tak muak, atau benda yang ko harap ko dengar.

emi 19 Jun 2009 3:24 PG  

no.1 jwpnnyer no.4..no.5 lak jwpnnyer no.3..haha

kiki 2 Julai 2009 6:51 PTG  

yang pasti yang no 4 tuh tak berkaitan dengan jesicca biel. betul?haha main teka je

  © Free Blogger Templates Blogger Theme II by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP