23.4.09

teknik nyah perempuan sundal

selalunya aku akan tulis 2 atau 3 entri pada satu hari bila aku tak suka dengan entri yg aku tulis sebelum itu.

seperti yg telah dijanjikan. aku akan cuba memberi pendapat tentang bagaimana untuk menangani perempuan sundal seperti yg diceritakan sebelum ini. jadi ini cara menagani perempuan sundal versi kasar oleh hafizudin atau akukopi atau mushi atau akukopikausiapa?

1. ugut. cara ini mungkin teknik paling berkesan menangani perempuan sundal. kalau kamu ada gambar lucah atau video 3gp nya lebih berkesan. ugut yang kamu mahu sebarkan. tengok macam mane sundal die boleh jadi?haha..(ok..aku tau korang mesti benci kat aku)

2. jangan beri msg pertama. jangan start perbualan dalam sms. mungkin hanya perlu hai. dan untuk lebih hebat biarkan soalan tergantung. mula-mula pancing sampai die ingin soal kita(walaupun kebanyakn perempuan sundal tidak suka bertanya, tau jawab sahaja), tapi pasti boleh lah sikit sikit. contoh :

lelaki: aku dengar crite encik M sakit.
gadis:ye?mane kau tau?

pastu jangan reply. baru kasi perempuan tu geram balik. macam tertanya-tanya dan tergantung.haha. cuba carik ayat untuk membuatkan perempuan tu tertanya-tanya.

3. jangan layan. ini risiko yg sedikit besar kalau betul-betul kita suka itu perempuan. tapi lelaki ada ego kan? jadi keraskan telur anda, buatlah macam ada ego, jangan jadi lembik, nak bunuh diri lah, bak mati lah bila kene tinggal, buat cool sahaja, dan cuba enjoy bersama rakan-rakan.


4. jadi gay

apa apa pon, kalau dedua jadi sundal, memang berterabur la semua org atas dunia nie, ego sahaja, cuma ikut gerak hati sahajalah, apa yang rasa betul buat, kalau tak betul jangan buat, bukan susah.

sudah,

Perempuan itu seperti tulang rusuk. Jika kamu ingin memperbetulkannya kamu akan mematahkannya. (Hadis riwayat al-Bukhari4889).

-----------------------------------------------------------------------------------------------
dua entri yang berkaitan ini sebenarnya lebih kepada rasa marah sahaja. maaf kalau ia terlampau merapu. adehai......

aku perlu rehat...

selamat

19 carutan balas:

nur_syahida 23 April 2009 8:35 PG  

-jadi keraskan telur anda
-jadi gay

sangat giler kau ni. rofl.

p/s: kalau perempuan pulak nak elak lelaki sundal kena keraskan apa?

Asmahani 23 April 2009 8:58 PG  

kau mmg xtau cmne nk deal ngan pomp sundal.haha.entri x bagos.mcm sundal.buat ak eager nk bace.tp tergantong.haha.
*abaikan kate2 kesat.

revrie 23 April 2009 9:09 PG  

Memang merapu pun kao ni. ha ha. Pergi lah rehat baru tulis.

Pije. 23 April 2009 9:30 PG  

lepas ni sila tulis cara nak nyahkan lelaki sundal pulak.
pleasee.
haha.

BEEdadari 23 April 2009 9:40 PG  

awk lupa satu tektik lagi yg buat sisundal sampai mahu membunuh si mangsa sundal. dating dgn perempuan yang sisundal paling benci. amek gambar mesra2. sbg bukti. hahahaha. tapi mangsa sundal pasti tak sampai hati nk menyakitkan hati sisundal kan? so harap karma sahaja lah.

Wai 23 April 2009 11:42 PG  

cara nyahkan perempuan sundal daripada akukopi.... sangat extreme kejam nya, tapi mungkin berkesan.....

@DdY 23 April 2009 12:22 PTG  

carutan2 enchek akukopi sangat hebat.
perbanyakkan lagi entri.xpenat bace.
biar perut n otak pecah gelak2!
hahaha!

aina hazuani 23 April 2009 1:52 PTG  

lelaki seperti bernombor 3 itu mmg sangat shit walaupun aku bukan spt perempuan sundal tapi aku dilayan jugak sebegitu

memang shit!

heh. emo pulak
=b

[ske] [tdo] [siang] 23 April 2009 3:31 PTG  

lelaki sundal?

ade ke?

teknik hebat tapi sukar melaksanakan

perlu kekentalan yang sepenoh hati

♥CHU♥ 23 April 2009 7:03 PTG  

lelaki sundal rmi. blambak kat luar sna. haha. tp pmpuan sundal pon apa kurangnya. mgkin ada yg sundal kat luar tapi tak sundal kat dlm. ader ke? haha.

canse,  23 April 2009 8:18 PTG  

berehat lu en kopi.tulis entri ilmiah plak pasni.

lovie say : 23 April 2009 10:41 PTG  

aku rasa blog kau terlalu byk pasal perempuan sundal. bencinya kau terhadap anita sundal. hahahahhaaaa. ade pengalaman tahi ker dgn mereka

Faizal Nizam 24 April 2009 2:53 PG  

hallo BRO! entri yang bernas!

AkuKopiKauSiapa? 24 April 2009 5:30 PG  

syahida:
kene keraskan ehem.haha

asmahani:
uish.kasarnye kau ni.

revrie:
um..btol2.

pijie:
adeh.. mati aku camni.haha. sundal aje.

bee:
aik????hahaha

wai:
yg sundal tu tak kejam plak?huhu

Ady:
aa..gi bace semua entri dari dulu smpi sekarang.huhu. sennaye aku lagi suke dulu2 punye entri.huhu

aina:
aa..byaselah..tengok laki lah..

sketido:
kekentalan dan kekejaman.

chu:
kan aku tulis psl cara mengani perempuan sundal. maknanya perempuan sundal la ramai. huhu

canse:
mekasih. anda begitu menenangkan.

lovie:
banyak eh? aku rasa baru 2 je. aa..boleh tahanlah pengalaman die. memang 'tersundal' aku.

faizal:
hallo bro! bernas pon bernas jugak. bila nak blanje makan???(ceh..mcm kenal je aku)haha

isya 24 April 2009 4:39 PTG  

sy xdela bagus sgt nak nasihat. tp sy nampak blog kamu ni ramai peminat. jd harapnye, bubuh la entry yg mcm....berilmu sket. kamu dah nak masuk 3rd yr kot. sy rase kamu amik urban planning. best tu kos tu. syg jugak la tgk post kamu ttg pompuan sundal. mcm jauh sgt dah tu rasanya. jgn marah ye.

Shemmi 24 April 2009 5:42 PTG  

otak Kopi dah semakin 'sundal' kot..
hahahaha...jgn mare...bace dlm nada bergurau yer..huhu..


* apa yg penting..hati jangan sundal

AkuKopiKauSiapa? 24 April 2009 8:33 PTG  

isya:
cuba bace entri aku yg lepas2..mungkin byk yg berilmu untuk kau. haha. ok ok ok. nanti aku cuba fikirkan yang lebih berilmu, mungkin cerita pasal sesuatu yang kau tak pernah tau dan tak pernah dgr bunyi pon. huhu

shemmi:
haha.. aku faham maksud kau.

Tanpa Nama,  20 Oktober 2010 8:49 PG  

apa lew nasihat kau
bodoh gilerrr weh
guna lew otak tue dlu sblum tulis
nasihat mcm babi
entah kau kemaruk sundal sial!!
bodo pnye jantan
tarak otak
bahlul
dungu

  © Free Blogger Templates Blogger Theme II by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP