18.4.09

hari ini 16 : jangan tembak buta

1.sudah cuti. Banyak perkara aku lepaskan. menyesal. Menyesal dengan apa yang dibuat, apa yang tidak digapai sepenuh hati.

2.Cuti ini mahu kerja, target mahu beli banyak barang. Ingat nak kerja jadi cikgu lah. dapat tengok perangai budak-budak. mesti seronok.

3.Bosan gile. duit takde. takde sial!. haha. tinggal 3 ringgit semalam yang digunakan untuk beli rokok. tak sabar tunggu ayahanda Hamdan datang ke sini.boleh mintak duit belanja dari beliau.

4. duduk sorang di rumah. baring, guling, lompat, main gitar, berangan, berfikir, ini nama bosan tahap fuck. sabar. bagaimana bosan tahap fuck eh? fuck = bersetubuh. jadi bosan tahap bersetubuh? bosankah bersetubuh? tak kesahlah. tetap mahu cakap. bosan tahap fuck.

5.Keputusan aku untuk tak nak ade gf betul2 seronok. Tidak perlu fikir banyak, tak yah nak fikir cara penyelesaian bagi isu dan masalah. duduk senang saja. sesiapa yang ada gf atau bf sekarang, kamu patut cuba. haha. Pasti muka berseri-seri.

6. Sesiapa ada tau kerja kosong kat sini? beritahu aku. aku memerlukan. apa-apa kerja pon bolehlah. janji dapat duit lumayan,

7. hana ckp kerja lah kat butik-butik. tapi aku berkira-kira kerana aku tak hensem, tak cukup berlagak, tak cukup pandang rendah kat orang, tak cukup berpura-pura.

8.jangan tembak-tembak. kalau kita menuduh, jangan percaya bulat-bulat dengan apa yang kita tuduh. buka minda untuk terima yang lain. menuduh perkara yang tak baik kan? sampai bila nak gaduh. aku perhatikan sudah lama. masih aku tak faham apesal teruk sangat pergaduhan ni? sudahlah ok?

9. aku rasa nak pegi karaoke. jom!

10 carutan balas:

zinnia zenith 18 April 2009 2:08 PG  

jom karaok..

bila kamu cakap tentang gaduh..

sy teringat..

kawan sy curi duet saya dari atm 50 ringgit dan hutang dgn saya 300..

sy terus terang dgn dya..
dan smpai skarang dya tak pernah tgur saya..

sy ker yg bersalah???

sy benci dya.

AkuKopiKauSiapa? 18 April 2009 2:55 PG  

datin:
die malu la tuh..tak tau mcm mane nak tego

L.|.n.D.@ 18 April 2009 6:04 PG  

ah..
kesian..

tinggal rm3??
malang..akak mu pun agk sesak skang ni..

miss juju 18 April 2009 6:26 PG  

apa betul kau sudah single sekarang?

revrie 18 April 2009 10:36 PG  

Sukses cari kerja tu bro.
Masuk MLM je senang. 3 minggu pakai BMW, 2 bulan setengah beli rumah beachfront cash. err... tapi ni agent tu la yang cakap. bukan aku.

jemari bebas? 18 April 2009 5:45 PTG  

single itu mengujakan,waaaaahhh~

aisHa 'S' 18 April 2009 10:06 PTG  

well..aku single da setahun..
bru skrg rase idup ni happy bila single..
haha..
tp sunyi siot..
kwn2 perempaun aku kt cini bz ngn life memasing..
that y aku xhappy rase single....
ko lski lain..
bile single ko ramai kwn lelaki n leh kuar..?
aku perempuan..
bile single...
mmg alone gile..
nk bergantung ngn kekawan..
kwn2 kt cini lak yg bergantung kt aku..
so solution..
aku indipendent...
wei...
cam bagus lak kononnye..
nk kwn ngan kaum adam..
agak sukar bile kaum itu juga single...
dan agak trouble bile kaum itu ade awek...
menci r.....
kwn ngan komputer je la aku pilih...

a . i . n 21 April 2009 9:13 PG  

no 4 tuh sgt bernas..
jom karaoke lagu zapin..

AkuKopiKauSiapa? 21 April 2009 9:55 PG  

ain:
aku karok lagu ahmad jais. kau pergi tanpa relaku. video clip kat genting. rilek je. haha.

Dayana 24 Mei 2009 12:47 PG  

memang la single lagi best kalau relationship kau sebelum kau single tu buat kau stress tahap tinggi.

  © Free Blogger Templates Blogger Theme II by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP