24.4.09

hari ini 18 : kematangan hubungan

1. maaf, entri ini entri bosan, hanya berlabel hari ini. jadi pasti ceritanya adalah tentang update kehidupan aku sahaja. supaya aku dapat baca balik lepas sudah lama.

2. tajuk entri tiada kena mengena, ia cuma apa yang aku tulis dalam handphone aku semasa aku sedang berborak dengan rakan aku tentang proses kematangan sesuatu hubungan. Jadi tetibe ayat kematangan hubungan tu keluar, aku terus type dalam handphone supaya aku tak lupa sebab aku suka dengan ayat tu. berima,bukan?. jadi sekarang aku gunakan.

3. aku kerja part-time, menjadi website moderator. seronok, pekerjanya seronok. kerja pon mudah, buat benda yang aku biasa buat sehari-harian, jadi tiada banyak masalah sangatlah. gaji pon masyuk. haha. bajet belian pon boleh lebih sikitlah.

4. gadis bertudung comel sukar diajak keluar hari sabtu dan ahad, kecewa :(

5. sudah beberapa kali nak pergi PWTC, esok perlu pergi! Duan cakap banyak buku best, boleh baca bila bosan sambil menunggu orang. Aku selalu menjadi orang yang perlu tunggu, tanpa sebab yang munasabah. jadi perlu bahan bacaan.

6. Nawwar ke Jepun, bila balik aku tidak pasti, lama tidak jumpa die, aku rindu mata bulat die.

7. jeles tu susah kan? lebih sukar bila jeles dan kita tak boleh berbuat apa-apa. tengok aja.

8. berbincang tentang isu perkahwinan semalam dengan akak nadiah. Dia cakap, kahwin ini memajukan pemikiran seseorang, membahagiakan, memberi inspirasi. ayat paling kelakar ialah, malam isnin dan khamis sunat mengadakan hubungan kelamin dengan isteri, malam lain?

WAJIB.haha.aku tak boleh tahan gelak.

9. sifat buruk aku ialah aku selalu tidak puas, aku sentiasa mahu lebih.tamak. Hana cakap tak bagus, membuatkan orang lain tertekan dengan sikap aku, sebab aku mahu semua orang di sekeliling aku mengikut cara aku. Aku cakap aku mahu belajar, dan die cuma cakap, biarkan ikut arus. tenang sahaja, jangan paksa diri. betul, aku suka paksa diri. sampai puas.

10. aku nak jumpa Hana jugak, lama tak jumpa dia, aku suka hidung dia. tapi die mesti tanak jumpe aku punye, Cilaka lu hana. reject gua.hahahahaha

11. aku rasa poyo ayat ni, aku sebenarnye benci dengan ayat ni, ayat yang bakal aku gunakan sebentar lagi, poyo pon nasiblah. ayatnya ialah, aku rasa kosong.SHIT.

19 carutan balas:

isya 24 April 2009 10:49 PTG  

entry label hari ini plg best.
sori ek mushi komen cm sundal.

Pije. 24 April 2009 10:52 PTG  

hello kopi yang rasa kosong hari ini.
i si kosong.
hari ni genap 22 tahun menjadi kosong.
lg tragis.
pije.bukan pijie.
toink.toink. :)

Diloz 24 April 2009 11:15 PTG  

aku dah culik dia.bagi tak boleh balik ke msia.
kalau nak dia dan mata dia selamat,

500ribu.

lol.

s a L o m a 24 April 2009 11:30 PTG  

point ke4.gadis bertudung comel adalah antara contoh terbaik bitch yg laki dok kejar.haha.i like her. :)

AkuKopiKauSiapa? 24 April 2009 11:58 PTG  

isya:
haha..mane ade sundal lah.

pije:
sori. ingatkan pijie. pijie lagi bes lah. lagi senang sebut.

diloz:
ahaha. aku msg die die ckp ok je. huhu. takde pon makhluk name diloz kacau.
huhu

saloma:
betol2. aku sokong! perasaan yang lain macam. aku lagi la suke die.huhu

shes-iejan 25 April 2009 1:17 PG  

hai kopi..pangge tu okay kan?
ape susah yg tudung comel tuh ko sabar dulu..ne taw len kali dia nak..
wah susah crik kwn laki yg akan rindu idung , mata kawan2 pompuan dia.cambes lak.haha

pensukebulan 25 April 2009 1:34 PG  

'aku rase kosong'

nghahaha. mungkin perlu pikirkan utk ade gf semule.

secoklat tahi anda 25 April 2009 2:09 PG  

ohh mangkok.
ak rse same cm ko.
ak ske jd dominan.
mangkok tol perasaan 2.
ak ske ak yg btol.
org laen smestinya slh.
smpai ak rse dh rmai yg mnjauhkn dri dr ak.
sob3.
sodeh2

AkuKopiKauSiapa? 25 April 2009 2:36 PG  

shes ihan:
hai. pangge tu ape?

pernsukebulan:
hi. ada gf semula? itu bukan rasa kosong. tapi rasa sakit hati selalu. susah susah.

tahi:
aku takla sampai aku rasa aku je betul. aku boleh terima pendapat orang lain. tapi aku suke orang ikut cakap aku, macam suruh kau keluar ngan aku, kau mesti pakai kasut warna coklat. macam tu lah. huhu.

sian kau ramai org menjauhkan diri dari kau. apa kata kau menjauhkan diri. kirekan kau boleh la cakap bukan orang yang menjauhkan diri dari kau, tapi kau yang menjauhkan diri dari orang. haha.

shes-iejan 25 April 2009 8:29 PG  

haha..
pangge tuh panggil dlm dialek/loghat penang.
well aku suke blog yg tak mintak puji ni.kudos

pensukebulan 25 April 2009 8:40 PG  

kalau bkn gf, mungkin skandal? ngeh

AkuKopiKauSiapa? 25 April 2009 8:56 PG  

she-iehan:
mintak puji bukan dapat duit. haha

pensukebulan:
ahhaaaaa....boleh jadi..haha

pensukebulan 25 April 2009 9:03 PG  

sah bosan takde keje taktau nak watpe tahap gaban nih. kejap gile da reply komen. haha

shes-iejan 25 April 2009 9:51 PG  

pesal name aku tukar jd iehan. no komen haha

AkuKopiKauSiapa? 25 April 2009 9:57 PG  

pensukebulan:
bukan je reply komen, malah terus ada entry baru.haha

shes-iejan:
maaf, type terlampau laju mungkin.kahkahkah

jukil,  26 April 2009 3:03 PG  

kau rasa kosong.sila isi.

apeklowek 26 April 2009 11:33 PG  

ada satu bnd jadi single yg tak best..kosong..
kosong x best kan..
slamat mencari jawapan untuk isi tempat kosong..
suia/padankan dengan pasangan yang sesuai ada x?
atau gariskan true/false ..ahahha

cik bulan 17 Jun 2009 10:28 PTG  

perkara no 8 pun wat aku gelak. haha

  © Free Blogger Templates Blogger Theme II by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP