20.4.09

hari ini 17 : seronok sial!

aku rasa aku patut buat satu blog lain. yang menceritakan pasal kehidupan aku je. bukan untuk kau baca lah. untuk diri aku sendiri. saja suka2. tapi mesti nanti aku malas nak tulis. selamat aku masih ada penulisan di bawah label 'hari ini'. jadi aku ada ruang sikit nak cerita hidup aku. selalunya entri aku bawah label ni kurang comment.haha.

hari ini nak pergi pwtc. ada pesta buku kan? tapi jauh. malas.lain kali la. esok ke. Malam tadi pergi UIA. orang sudah cuti ape gile aku buat kat UIA ntah. Aku mahu hantar speedlight yang dipinjam dari hanif sebab die nak pakai kat Sarawak. alamak nep. lu kacau la. gua baru nak bermesra-mesra dengan itu flash. haha.

ari rabu ini ada interview di subang jaya. untuk kerja apa benda ntah aku pon tak tau. aku mintak pakai email tiba2 die panggil interview. eh..korang pernah dengar ada criter tipu tak psl mintak2 kerja ikut internet nie? mane tau skim cepat kaya ke, penat aku pergi subang jaya kang die suruh masuk MLM. susahlah.



p/s: seronok sial!!!

p/s lagi : kepada akak yang memakai baju coklat di restoran Santai tadi. akak hotlah. haha

7 carutan balas:

Asmahani 20 April 2009 11:20 PG  

entri ni sgat mengarot.dan tibe2 je seronok sial.x sempat klimaks.ceh

Wai 20 April 2009 12:28 PTG  

di dalam kekeliruan...............

miss juju 20 April 2009 6:24 PTG  

restoran santai? santai maner ney?

cokelat 20 April 2009 6:47 PTG  

hek eleh......msk je r mlm 2...nnti ble BMW....

mamma mia! 20 April 2009 7:30 PTG  

betol ke akk ni hot dik?? ya allah.. malu lah akk *blushing2*
xpe nnt adik dtg restoran santai akk blanje ea...
=D

  © Free Blogger Templates Blogger Theme II by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP