27.6.10

macam dah lama tak pakai photoshop

Aku sebenarnya dah lama tak pakai photoshop untuk edit gambar. Asyik pakai Aperture je. So akhirnya aku ketahui, photoshop memang paling terbaik sekali. Tidak disangkal.

Semua gambar diambil pakai d40x aku yang baru keluar kedai, dan edit pakai photoshop cs3.

DSC_0034
1.nasirah
DSC_0059
2.mimie dan ammar
Untitled-1
3.birthday ammar
Untitled-2
4. hadiah hari jadi.salah size
DSC_0074
5. pen paling cool dalam dunia.
DSC_0080
6. pancake.
Untitled-3
7. manusia pelik dan makanan pelik
DSC_0094
8. gigi macam nak jilat.


10 carutan balas:

Neropink87 27 Jun 2010 6:15 PG  

"ama tak pakai photoshop untuk edit gambar. Asyik pakai Aperture je" maksud ko?

akukopi,  27 Jun 2010 6:51 PG  

maksudnya aku edit pakai software aperture lah.

sayur kangkung,  27 Jun 2010 9:15 PG  

hana?

duan,  27 Jun 2010 9:17 PG  

aku baru pasan dah ade link matsriq kat sini, tengs weyh. ade referer nanti adelah hasil, thanks kawan!

akukopi,  27 Jun 2010 6:09 PTG  

orait. tarak hal.

asks,  27 Jun 2010 11:38 PTG  

komen baru ni lambit skit nak loading..

akukopi,  28 Jun 2010 12:38 PG  

aku tau..tapi aku tak tau macam mana nak tuka balik. sengal betul. nyesal tak save template yg sebelum ni.

Tanpa Nama,  6 Julai 2010 12:50 PTG  

it's munshi bukan mushi(!) lumix kau? n... hana(?)

AkuKopiKauSiapa? 6 Julai 2010 11:38 PTG  

tanpa nama :
1. tak kisah. bukan nama betul aku pon.haha

2. lumix akak aku

3. hana? hana mana?

  © Free Blogger Templates Blogger Theme II by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP