23.6.10

gambar seketul (5)


Aku rasa aku tak pernah upload gambar ni.

Dah lama gila, hampir 4 tahun yang lepas, masa itu aku takde kamera lagi, amik sendiri, pakai digital camera biasa je, set timer, letak atas batu, edit pakai adobe cs2.

walau masa itu baru-baru belajar edit gambar, gambar ni sampai sekarang aku tetap paling suka sekali dalam dunia.

20 carutan balas:

orked,  23 Jun 2010 7:07 PG  

adeh. perit

ahkak sulung mu,  23 Jun 2010 7:12 PG  

yeap... the first time i saw this pic mcm tak caya... uh, my bro ke nie? hahahah... rupanya ada sinar kreatif dalam diri mu... hahaha... gud job! still doing it now... :-)

akukopi,  23 Jun 2010 7:14 PG  

yup. still doing it. huhu

nurrul ishma 23 Jun 2010 7:16 PG  

nice n beautiful pic...

nero 23 Jun 2010 8:45 PG  

aku suke jugak..mantap color blend..

Shuthestrange,  23 Jun 2010 11:07 PG  

mmg cantik pic ni.

dja,  23 Jun 2010 9:05 PTG  

cun seh gambar ni.ada emosi sendiri

sayur kangkung,  24 Jun 2010 2:33 PG  

ada sinar kereatip... (cakap dalam intonasi orang tue) sambil batuk. uhuk2...

ni ulang balik ayat orang kat atas je.

sayur kangkung,  24 Jun 2010 2:33 PG  

alamak silap pulak. kat bawah

nil,  26 Jun 2010 6:18 PTG  

org kata, kaki silang ke arah org maknanya kita terima n ok ngan org tu dan begitulah sebaliknya. boleh rujuk mn2 buku psikologi

akukopi,  26 Jun 2010 11:32 PTG  

oh..eh?? terima kasih

lesak 28 Jun 2010 3:24 PG  

haha. aku berada di sisi kao time ko edit pic ni. gle bangge aku. mmg pic ni lawa.

AkuKopiKauSiapa? 28 Jun 2010 4:56 PG  

lesak:
aku bangga sebab kau comment kat aku.hahaha

hana,  29 Jun 2010 7:06 PG  

tqa, kau buat ape kat sini. hahahahaha.

TqA fLyHiGh 1 Julai 2010 6:45 PG  

haih
knal sgt
haha
Gambar ni ak da biase tgk;p
haha

hana:saje temasuk.haha
haihh;)

Tanpa Nama,  8 Julai 2010 1:11 PTG  

gambar ni kau dah pernah upload. serious aku pernah nampak. bukan dis yr. 2 yrs back or so

AkuKopiKauSiapa? 8 Julai 2010 11:28 PTG  

tanpa nama :
aku baru tulis blog tak sampai 2 tahun lagi. Mungkin kau nampak tempat lain, sbb gmbr ni dari zaman aku pakai frenster pon dah ada.

Shemmi 6 Oktober 2010 1:28 PG  

seketul tp bermakna

*ah...sedihnya gambar yg paling aku suke dlm dunia dh hilang entah kemana...

  © Free Blogger Templates Blogger Theme II by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP