1.4.10

Getaran jacket hensem

Kali ni aku nak jual barang-barang aku sendiri yang dah lama tak pakai sebab nak kumpul duit untuk beli lense. Jadi apa kata korang support aku dan beli semua sekali. haha.


Zara leather jacket
Size s
condition 9.5/10
RM250(nego)



Pull and Bear jacket
Size S
Condition 9.5/10
RM120(nego)



Jacket Kalau Pakai Terus Jadi Hensem
Size S
Condition 6/10
Sudah dijual kepada encik hilmi punya kawan yang datang jauh dari bangi


Film Camera Yashica MG-1
Masih berfungsi
Ini zaman aku main lomo dulu.
sudah dijual kepada cik wani dari penang


BYOC Ibanez Tube screamer 9
Rupa macam bodoh, tapi sound terbaik!
Clone dari TS-9.
Pakai Tele, cucuk tube amp, campur ngan DS-1, kau dah boleh dapat sound rock umph!
Sebab jual = aku pakai overdrive lain.
RM120

Sebarang orang yang berminat. sila email kepada akukopikausiapa@gmail.com

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
SUKASUKAPHOTO

Ini gambar keluarga ira tempoh hari di bandar tasik permaisuri

DSC_7393

DSC_7398

DSC_7454

DSC_7350
oh..ini feveret~ baju dia ngan "peace" dia tu kena.

Macam biasa gambar lebih di sukasukaphoto . Serius korang wajib tengok!haha




5 carutan balas:

hadiyz (^_~) 1 April 2010 7:02 PG  

mushi! aku nak book yashica!

ringo 1 April 2010 3:16 PTG  

ishk..nak yashica..

AkuKopiKauSiapa? 1 April 2010 8:20 PTG  

takde book2.
call beli terus

Tanpa Nama,  4 April 2010 3:14 PG  

weh yashica ade lg tak?

♥chentatiku♥ 7 April 2010 6:12 PG  

aku suka yang warne cokelet.
sila beli.

  © Free Blogger Templates Blogger Theme II by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP