26.4.10

harap ini bukan pesan terakhir 5

1. Banyak benda yang kau perlu pilih, mahu pakai baju warna apa hari ini sebagai contoh mudah, mahu pakai spender ketat atau longgar, mahu berak dahulu atau gosok gigi dahulu sebelum mandi, perkara-perkara yang kau pilih kadang-kadang kau perlu lakukan secepat-cepatnya, sebab mungkin takut apa yang ada bakal terlepas, atau apa yang kau tunggu tu tak pernah mahu datang.

2. Tadi akak aku sms terima kasih untuk semua orang secara tiba-tiba. Lalu aku reply dengan pujian, dan hati aku dan aku tau hati dia juga terus senang. Dan tersenyum-senyum seorang diri dalam tren. Betapa ayat pujian betul-betul buat kau gembira kan?

3. Ada perkara, yang kau tak boleh selesaikan dengan otak, dengan hati, dengan tulisan, dengan membaca, dengan fikiran atau dengan mencucuk bontot kawan kau dengan besi.

Mungkin boleh diselesaikan dengan masa.

7 carutan balas:

Tanpa Nama,  26 April 2010 8:30 PTG  

suke y no 3...terbaekkk!!!

Tanpa Nama,  27 April 2010 12:47 PG  

aku juga selalu berharap masa boleh menyelesaikan sesuatu perkara..tapi kadang2,masa juga bukan vanished terbaek untk kotoran degil..tambah sedikit keazaman, beri masa, mungkin kotoran degil itu hilang..

`encik, gambar2 kamu yg mungkin diperkecilkan beberapa orang itu buat ak tersenyum hari2..thanks!~

syuddd. 27 April 2010 6:47 PG  

benci ah! aku baru nk ckp no 3 yg paling best.

AkuKopiKauSiapa? 27 April 2010 10:02 PG  

tanpa nama 1 :
terima kasih

tanpa nama 2 :
sampai tersenyum hari hari??wah..hebatnya..

syudd:
aku pon sama.

Tanpa Nama,  28 April 2010 2:00 PG  

'hari2' adalah pemanis ayat..penulisan mahu kasi best, letak sedikit pemanis..hehe
sitausi sbnr senyum tu..kerja>stress (ato tetiba tiada mood)> R&R jap> tgk benda menarik contoh:sukasukaphoto> senyum> mood baik> kerja balek..gitulah..jadi trimas lagi sekali ^__^

AkuKopiKauSiapa? 28 April 2010 4:41 PG  

tanpa nama:
ok..baguslah mcm tu..nanti aku amik gmbr kau murah gle..amcam?

Tanpa Nama,  29 April 2010 1:51 PG  

owh menarik!kali ini lebih tersenyum..^____^ ada tawaran harga kah?haha...aku kadang2 teringin mahu minta kamu ambil gambar ak dan rakan2 (betol ni, tak tipu!), tp aku lebih suka mengambil gambar (tiada kamera-best) dari di ambil gambar... -__-..
kalo ak ader event best, aku ajak kamu tlg ambil gambar!

  © Free Blogger Templates Blogger Theme II by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP