8.12.10

gadis dan kekucingan

semalam aku naik lif, ramai gila budak-budak kolej yang tak hot. tak hot lansung.

depan lif ada kucing.

Aku perasan bila sekumpulan gadis, yang tak begitu hot, dan kemudian ada benda yang konon-konon bagi mereka comel, contohnya macam kucing, teddy bear, bayi. Ditambah dengan kewujudan lelaki gagah macam aku di kawasan berhampiran.

Serta merta mereka jadi menggedik, macam caring lebih. Macam tiba-tiba menggedik nak mampos macam aku rasa nak tendang satu persatu. Tiba-tiba mereka rasa kucing tu ialah binatang paling comel sekali dalam dunia, kucing tu lah segalanya, Kucing tu akan mengubah hidup mereka.

Aku gila geli tengok. Geli geleman dan rasa geli hati.

Macam tiba-tiba bercakap macam bercakap dengan bayi kat kucing tu, macam tiba-tiba rasa macam kucing tu comel gila..Padahal aku tengok kucing tu biasa ja. Taklah comel sangat macam yang ditonjolkan.

Padahal kucing tu di hari biasanya, masa gadis tersebut berseorangan dan tidak beramai-ramai, diorang pon buat tak kisah je kat kucing tu.

Tiba-tiba masing-masing nak jadi caring lebih, nak ajak kucing naik lif sekali la apa lancau. Kepala butoh!

pergh!

gedik gila babi!

Tensen gua!

22 carutan balas:

:: cekodod :: 8 Disember 2010 4:13 PG  

hahaha..anda sgt marah kan..anda mmg paham perempuan kan? mmg begitu..kucing xlawa tibatiba jadi lawa sbb ada lelaki lawa

MATAHARI 8 Disember 2010 4:21 PG  

haha. aku salu je menghadapi keadaan macam tu. tetiba kucing menjadi objek menggiurkan

Diloz 8 Disember 2010 4:27 PG  

desperate dia orang tu.
:P

Sylarius 8 Disember 2010 4:36 PG  

Itulah tandanya ko ni hensem orangnya.

hehe

mendatak hijau 8 Disember 2010 5:11 PG  

bile ade kucin..kecomelan mula dibuat2..hakktuihhhhhhhhhhh

LoLLy~ 8 Disember 2010 6:03 PG  

sbb ko hensem sgt kot.

Rara Nasiha 8 Disember 2010 7:00 PG  

sebab kau gagah la tuh dorang jadi macam tu. perempuan dan gedik memang tak boleh dipisahkan. kecuali aku! haha

mimie1678 8 Disember 2010 7:18 PG  

wahahah... sebenaunya diaorg sgt gedik... seyes aku menyampah tgk budak pompuan mcm tue... bak kata ko cam nak tendang!

Nur Syaza Azrudin 8 Disember 2010 7:21 PG  

prmpuan spesies tu yg aku allergic gila.kena plak kalau ada laki yg terjatuh hati dgn aksi gedik buat2 tu lagi aku allergic.

tp realitinya,mmg belambak pn mcm tu.

dobot 8 Disember 2010 7:32 PG  

Boleh nampak kau betul2 bengang. Huhu :D

ringo 8 Disember 2010 10:54 PG  

aku dapat rasa yang kucing tu mesti lagi bengang

Tanpa Nama,  8 Disember 2010 11:16 PG  

main point entri ni aku rasa 1 je. pempuan yang tetibe jadi gedik bila tengok kucing yang buat ko tensen. tapi cara ko ekspresikan kemeluatan ko tu sangat panjang. hahahaha. ni memang serius meluat ni

anaeeim 8 Disember 2010 11:21 PG  

girl are made to ease man physically but ruin men psychologically.

AkuKopiKauSiapa? 8 Disember 2010 5:05 PTG  

cekodod:
bengang gila weih.tapi yang pasti bukan sebab ada lelaki lawa la, memang dia gedik.

matahari:
kau bahaya

diloz:
desperate nak main dgn kucing?haha

sylarius:
kalau aku hensem, aku dah masuk tv hari-hari

mentadak:
haktuih!

lolly:
kalu aku hensem, aku dah masuk paper hari-hari

rara:
ye..aku memang gagah.wahaha

mimie:
gedik yang menggeletis.

nur syaza:
selalu orang tua je yg suka orang menggedik ni.

dobot:
sebab serius bengang.

ringo:
kucing tu tak paham je weh.haha

tanpa nama:
haha..btol2..tapi memang serius meluat.isyh..geram gila aku tengok.

anaeim:
bagus ni.boleh qoute

Hambali ® 8 Disember 2010 5:34 PTG  

puas kucin tu menyusu malam tu

Tanpa Nama,  8 Disember 2010 11:16 PTG  

tapi aku lak sengsorang pon, kalo nampak kucing trus rassa dia comel..even maser drive secara jiwang2 (slow gabak), nampak kucing akan rasa comel juga..kucing comot pon kadang2 aku rasa comel (bergantung pada cara kucing itu)..so aku rasa dlm golongan gedik2 tu, maybe ader sorang yg betol2 suker, yg lain2 tu cuba nk impress kamu..tapi mereka gagal nampaknyer...mungkin laa..

aisya 9 Disember 2010 6:24 PG  

tetibe persepsi aku berubah. bukan ke lelaki suka kucing secara over.

dan

kau naik tak lif same2 ngan prmpn2 tu??

hee :P

AkuKopiKauSiapa? 9 Disember 2010 7:50 PG  

tanpa nama:
aih...takda maknanya nak impress aku dah. takde benda kat aku nak diimpreskan.

ok, mungkin kau penggemar kucing.

aisya:
tak..tanak aku.

Dayana 11 Disember 2010 12:49 PG  

ko ni kan, gaya macam perempuan PMS pun ade.

addy22,  16 Disember 2010 3:58 PG  

pedulikan apa kata org. perempuan mmg kadangkala gedik tidak bertempat.

Gadis✿ 30 Disember 2010 2:42 PG  

jgn a ckp mcm tu
kecik ati mereka2 yg serius sygkan kucing
mereka2 yg anggap kucing itu mmg super comel
mereka2 yg mmg sgt sygkan kucing
lantas segera lupa diri bila terlihat kucing
lalu memberi respon yg u lihat sbgai "gedik"
yaaaa..maybe ada yg fake.
tp ada yg bukan fake, terbaca entri ini lalu sentap bila dicop gedik.

haha terpanjang pla komen.
huuuuuuu~

P.s; Tiada niat utk mbuat onar disini. maaf..

Tanpa Nama,  23 Januari 2011 11:46 PG  

aku perempuan.
aku setuju.
mual la tgk yg buat2 caring dan 'shomeyll' kat baby @ kucing...-_-!

kalo mmg nk mati punya comel xpe gak. ni kucing kurap pn boleh jd bahan ke-shomeyllan tu. haktuih lagi skali.

  © Free Blogger Templates Blogger Theme II by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP