17.9.09

hari ini 31 : Hari raya tercepat



Hari raya beberapa hari lagi. Semalam aku ke Jalan TAR. Kebanyakan baju sudah tiada saiz. Disebabkan kegagahan badan aku, sukar ingin mencari saiz yang muat. Akhirnya jumpa, setelah berpeluh macam nak gila, panas dan ramai orang. Oh, dan itu pertama kali aku ke jalan TAR untuk beli baju raya. Teruja.

Mula-mula, aku ingin minta maaf kepada orang-orang yang pernah terbaca blog aku, suka baca blog aku, benci gila babi blog aku, ini post pertama yang dibaca sepanjang hidup beliau, kenal aku,nabila farhana yang disayangi, bekas-bekas awek, kawan-kawan baik, kawan tak berapa baik sangat dan kenal gitu-gitu je, orang yang aku hormat, orang yang aku tak hormat, orang yang aku minat, orang yang minat aku, semua orang.

Aku ingin minta maaf. Tak kira lah kalau tak reply komen, sebab kadang-kadang aku tak tau nak reply ape. tapi aku baca dan aku pegi page kau. Jangan khuatir. Malah selalunya aku baca semua yang di muka surat pertama. Tapi aku tak tau nak komen ape je.

Dan kepada semua orang. Selamat hari raya.

Aku di Melaka sekarang. Mahu jumpa kawan-kawan yang sudah setahun tak jumpa kat melaka ni.

selamat.

13 carutan balas:

Akmar Anuar 17 September 2009 4:24 PG  

selamat hari raya.
kau pergi melaka tak cakap awal2..hehe..
lepas raya aku gi melaka :D

Eater 17 September 2009 6:49 PG  

ya selamat hari raya.

hehe

lizz 17 September 2009 8:15 PG  

selamat hari raya ye! melaka? hmm, my mom asal padang temu.hohoho

karatz 17 September 2009 1:29 PTG  

samalah
minta maaf zahir batin.
selamat hari raya sakan

balqissy 17 September 2009 3:34 PTG  

anda dimaafkan =)

salam idulfitri ^.^

IMCurtain 17 September 2009 5:10 PTG  

Selamat Hari Raya Aidifitri dan Selamat Bercuti dari IMCurtain.com . Berhati-hati di jalan raya.

p/s: Kami ingin menjemput anda semua menyertai komuniti blogger kami di Malaysian Blogger Community

Shemmi 17 September 2009 6:52 PTG  

selamat hari raya juga untuk ko..

+betterSINGLE+ 17 September 2009 9:46 PTG  

slmat ari raye..
mnx maaf klu ad tsalah bahasa...

ikanbilis 17 September 2009 11:52 PTG  

blog ni best doh.

slamat hari raya gak. apple tu lawa =D

BEEdadari 18 September 2009 12:09 PG  

oleh sbb sy baik hati, awk dimaafkan. oleh sbb sy baik hati, sy xde salah tapi sy mintak maaf jugak je la. haha. samat ari raya kt awk sekuarga dan hana juge. ehe.

AkuKopiKauSiapa? 18 September 2009 12:20 PG  

semua:
Terima kasih, maaf zahir batin

asks 18 September 2009 10:10 PG  

selamat hari raya kpd kamu & juga yg lain..
maaf zahir & batin(?!)

  © Free Blogger Templates Blogger Theme II by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP