31.3.09

gmbr filem dulu2















aku tengok bakrihafiz punyer blog. mengingatkan aku zaman aku berfilem dahulu kala. sampai tahap aku nak jual digital dan beli kamera yg pki filem. haha. ok. kebanyakan gambar pki Kodak ebx.slide filem, cross process, kamera yashica electro, holga dan coloursplash.

sekarang aku dah takde kamera, slide filem makin susah dicari, dan malas nak pegi cuci.

17 carutan balas:

fezaL Mohd 31 Mac 2009 7:18 PG  

gmbr dulu lagi terbaek
bkn tk lawa

lawa juga.

kuikui 31 Mac 2009 7:35 PG  

ak da g kamera yg pki filem ni..
hehe...
tp x tau dOk kt na..
dl setOr mungkin..

Shemmi 31 Mac 2009 6:03 PTG  

emh...saya lebih suka gambar2 yg nmpk cam lama2..gambar sekarang yg guna teknik mcm2 dh hilang keasliannya..huhu

Ruhil Rosley 31 Mac 2009 8:01 PTG  

gambar dulu paling terbaik.
hitm putih punya gambar lagi lawa.

keyra 1 April 2009 4:48 PG  

kaler meriah ah dulu~
:D

.khairi. 1 April 2009 4:21 PTG  

upelod lagi banyak3!!
huhu

lea 1 April 2009 10:38 PTG  

kamera filem tu leceh jer...
huhu

k|ree 2 April 2009 9:33 PTG  

mmg leceh...
slalu nye...akak nye ini..
menjadi mangsa utk pusingkan kamera buatan sndri tue...
haishh...
apis...
rindu plak kat adik aku sorg nie...
anda apa khabar..??busy sgt ke..??

a . i . n 5 April 2009 1:54 PG  

guna filem pun tapi masih chantek gambar2 tuh.. huhu...
sekarang pakai digicam pun still malas nak gi cuci juga kadangkala.. simpan dalam hard drive sampai empat belas bulan.. itu pun tak tentu cuci lagi.. huhuhu...

bakrihafizhisham 6 April 2009 3:23 PG  

lagi lagi lagi bnyakk mana?
hhaha.
mari weyh!
:D

AkuKopiKauSiapa? 6 April 2009 3:45 PG  

bak:
byk lagi. tapi gmbr tak canti sume.ahaha.
dont think just shoot la katakan.haha

bakrihafizhisham 7 April 2009 12:26 PG  

mushi:
hahahhaa.
kau jangan ikut sangat prinsip tuh.
ahhahahaa.
tapi takdehal lah.
menarik gak apa yang koe dah publish nih
:D

fatimahalzahranaamat 9 September 2009 12:49 PG  

memang.. blog bak tu memang addicted la. aku pun rase cam nak jual kamera n beli je filem slr. or kamera2 lame2 yg murah2.

cit, penangan bak..

Tanpa Nama,  19 Mei 2010 12:15 PG  

oh bakri tu. hmm. aku prefer output analog kau. lebih kehidupan.

  © Free Blogger Templates Blogger Theme II by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP