25.3.09

definisi perempuan paling power

kalau satu perempuan banyak cakap pada usia muda, nanti tua die jadi lagi banyak cakap, kalau die cepat marah masa muda-muda, tua nanti die lagi garang. Bagi lelaki pula sebaliknya, semakin tua die jadi semakin cool. Tidak banyak cakap dan lebih rasional. Seperti lelaki otaknya lebih berkembang manakala perempuan otaknya lebih menguncup dan kecut bila semakin tua.

Definisi bagi perempuan paling power ialah perempuan yang menepati cita dan rasa satu orang lelaki. Tidak kira perempuan itu garang, jahat, suka pukul orang. Kalau die penuh syarat untuk lelaki tu, itulah definisi perempuan paling power.tidak ada spesifikasi.


aku sudah jumpa perempuan paling power dan malangnya terlepas.

32 carutan balas:

FARIE 25 Mac 2009 10:26 PTG  

oo~ cian kamo..
xpe.. bkn jodoh barangkali..

rara (; 25 Mac 2009 10:31 PTG  

alahai sayangnya terlepas,
mngkin ada prmpuan lgi power drik dia one day :)

equals D 25 Mac 2009 10:37 PTG  

Definisi bagi perempuan paling power ialah perempuan yang menepati cita dan rasa satu orang lelaki. Tidak kira perempuan itu garang, jahat, suka pukul orang. Kalau die penuh syarat untuk lelaki tu, itulah definisi perempuan paling power.tidak ada spesifikasi.


sgt tepat :)

ciK LyndaWawa igUana 25 Mac 2009 10:48 PTG  

boleh terimake kenyataan camtu?
huhu

[ske] [tdo] [siang] 25 Mac 2009 11:21 PTG  

bertenang

luaskan kembali mata dan akan ade si paling power yang laen

insya allah

❤-❤-❤kuPu2 faLeeNz❤-❤-❤ 26 Mac 2009 12:28 PG  

urmm... kalo lelaki lak banyak cakap ms mudanya.. dan yg perempuan tu cool aje ms mudanya..apa maknanya..?
*nak tau pndapat kOpi pekat*

Azfa 26 Mac 2009 12:53 PG  

owh..patut a aku tak byk cakap..

zAkiAh_AbDuL 26 Mac 2009 1:06 PG  

aku soka entri ni dan aku suka definition tu.
kesian lah lelaki yang nak pompuan perfect. mmg sgt susah dapat.

AkuKopiKauSiapa? 26 Mac 2009 1:40 PG  

mama mia:
sangat rugi

farie:
nak buat mcm mana

rara:
hampir tiada yang lebih power setakat pengamatan aku.

fezal:
mungkin lah.

equals d:
terima kasih.

ske tido siang:
macam takde. tak pernah jumper lagi. mungkin perlu lauskan mata mcm kau ckp. luaskan hati jugak.

kupu2 falen:
haha. aku tak pernah terpk. tapi mungkin die jadi lebih tidak coll dari masa muda. mungkin die jadi sedikit gelabah bila tua, bila sudah ada anak, ada laki perlu dijaga.

azfa:
kau dah tua ke? kalau ko muda, tua nanti ko tak bercakap lansung plak. haha. mungkin kau banyak fikir dari cakap kot. maybe sbb tuh. baguslah. kurang cakap, kurang silap.

zakiah:
memang kesian, lelaki takkan dpt perempuan perfect. mahu terima atau tak je.

luna:
haha. tu betul. lelaki suka sbb body, muka. perempuan suka memang sbb name.

azman 26 Mac 2009 1:57 PG  

perempuan tu power,

sayang ko pula yang tak cukup power sampai dia boleh terlepas

emma songall 26 Mac 2009 2:00 PG  

dont worry.
mungkin akn jumpa yg lagi power.

Fadiyana (errrr..pinjam nama adik aku) 26 Mac 2009 2:39 PG  

aku ke perempuan power itu?
oh! tak mungkin..

miss juju 26 Mac 2009 5:01 PG  

La...naper ko tak kejar? kejar la,baru puas haty

pelangi,  26 Mac 2009 5:02 PG  

btul2..
sy setuju dengan kenyataan anda itu..
pompuan ni kan terbalik aje dengan lelaki..

terlepas?
haish..bukan rezeki gamaknye..
mgkn ade jodoh lbh power?
semuga berjaya!=)

icha 26 Mac 2009 6:24 PG  

alahai..takde jodoh.. tp byk lagi perempuan power kat luar sane..eheh

lyle hikari 26 Mac 2009 8:06 PG  

xpe2....
pasni mst jupe yg len lak...
pompuan bkn sorg bro...

Shemmi 26 Mac 2009 5:31 PTG  

aku rasa ko tak rugi..
sebab pompuan power tu mungkin power untuk org len..bukan untuk ko..
ko punyer pasti ada yg lebih power..

* minumlah power root utk power

Chempaka 26 Mac 2009 8:29 PTG  

Mcm best plak definisi perempuan ni...

❤-❤-❤kuPu2 faLeeNz❤-❤-❤ 26 Mac 2009 10:39 PTG  

^^, ..thx kOpi.. ada aOmething yg dapat ku fikirkan dgn lebih~..

AkuKopiKauSiapa? 27 Mac 2009 2:25 PG  

shemmi:
takde takde. untuk aku sahaja.

azman:
mungkin aku perlu lebih minum tongkat ali. ahaha

fadiyana:
eh?tiba tiba sahaja anda ni.

miss juju:
kejar?ahaha. nanti tak dihargai.

shemmi:
tiada yang lebih power.

kuikui 27 Mac 2009 2:28 PG  

semOga en.kOpi tbah mgharungi liku2 idOp & truskan pncrian lgik..

dianna 27 Mac 2009 8:20 PTG  

yeah correct.
perempuan paling power.

J,  27 Mac 2009 10:34 PTG  

terlepas atau.. dilepaskan?

bakrihafizhisham 28 Mac 2009 12:15 PG  

tak cukup power lah tuh.

♥CHU♥ 28 Mac 2009 3:57 PG  

tlepas eh?

mgkin power dia bkn utk kau share~

takakuheranpon 28 Mac 2009 8:01 PTG  

aku xstuju r ga ko ye statement 1st ko...
pompuan bile muda garang, tua lg garang...
no...mak aku,aku ckp ko..
muda2 gler baban garang...pe bnde aku xper rase...
tp bile muda...cool gler...aku plak mrh dy...huhuhu...derhaka...
hehehhe...tp dy mmg cool skrang...relax je...xmcm nuda2 dlu..huh..dasat!

tp statement last,stuju...
yaa..pompuan mmg power...n ppuan power tok lelaki yg power je...

so..i think,ko xckp power la beb cz xdpt ppuan power tu..hehheheh..
blaja g...ilmu xckp d dada..
gud luck!

wawa 28 Mac 2009 8:02 PTG  

aku xstuju r ga ko ye statement 1st ko...
pompuan bile muda garang, tua lg garang...
no...mak aku,aku ckp ko..
muda2 gler baban garang...pe bnde aku xper rase...
tp bile muda...cool gler...aku plak mrh dy...huhuhu...derhaka...
hehehhe...tp dy mmg cool skrang...relax je...xmcm nuda2 dlu..huh..dasat!

tp statement last,stuju...
yaa..pompuan mmg power...n ppuan power tok lelaki yg power je...

so..i think,ko xckp power la beb cz xdpt ppuan power tu..hehheheh..
blaja g...ilmu xckp d dada..
gud luck!

sHwEeT ByAtcH 28 Mac 2009 10:24 PTG  

Kecian..
Xpe..
Akan ada wanita terhebat untukmu lagik

Tfaaaaaa 30 Mac 2009 8:25 PG  

sbr ye :)

luaskn pengamatan dan anda bakal berjumpe dgn pmpuan power lain.pompuan power bukan sorg je :P

Tanpa Nama,  23 Oktober 2009 5:10 PG  

heyy
smartt tajuk entri nih.aku pun soka.haha :B

  © Free Blogger Templates Blogger Theme II by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP