28.2.09

hari ini 11

individu. individu tanpa mengaitkan perasaan yang lain adalah nafsu-kejam,licik, benci dan segalanyalah yang buruk. tapi bila ada cinta, sayang, agama, bila semua itu diagungkan dengan diletakkan dbahunya dengun penuh kehormatan, barulah jadi individu yang berlainan dan berbeza dari segi etika dan adabnya.


ok,hari ini,
aku sekarang penjual sandwich. Aku ingin mewujudkan trend sandwich, berbeza dengan trend cupcakes dulu. aku dengan duan yang buat. azam kitorang mahu wujudkan fenomena sandwich satu KAED nie. haha. Lebih ganas dari trend cupcakes. walaupun aku perasan dah ade studio2 yang start jual sandwich jugak. maaf, kitorang punye sangat sedap(ayat promosi). tapi serius kitorang punyer sedap.haha. letak kejap trus abis.

Kenderaan aku rosak, aku jalan kaki je pegi kelas. takpe. seronok jugak kadang-kadang lihat-lihat gadis tunggu bus di bus stop. seronok.haha.

hari ini demam, pening kepala, selsema. jalan kaki dalam hjan. memang terasa kehidupan sebagai pelajar. syuk cakap,"selalu gadis suka lelaki yang gigih dalam pelajaran". berbekalkan motivasi tu, aku berlakon gigih ke kelas. bodoh.

p/s: maaf. hari ni tiada.

20 carutan balas:

shamimi 28 Februari 2009 9:49 PG  

Haha...
Mmg seronok melihat gadis2 menunggu...
Mesti control abisnye...

kak dee 28 Februari 2009 9:52 PG  

taruk sandwich tu kat mana?
meh nak rasa meh

revrie 28 Februari 2009 12:40 PTG  

Gadis comel? Awal pagi?
Pemangkin kerja tu. ha ha.

bakrihafizhisham 28 Februari 2009 12:50 PTG  

kat sini pun kiterang ada geng buat sandwich. memang life changing jugak disaat saat genting perut lapa tuh.
nama mereka geng bekas biru.

buat hotdog, sandwich dan juga sosej sahaja.

koe mesti ada nama/tagline yang orang senang ingat, bukan sahaja pada rasa sandwich kau tuh.

contoh: oligo coco.

fezaL Mohd 28 Februari 2009 4:07 PTG  

suka ayat last
haha.

kita kena belakon rajin
baru orang respet kita

wahh rajin gler mamat tuh.
perh layan beb

haha.

abe sandwich 1 send kt epoh ek
haha

+dat!n iLLiani ariFFin+ 28 Februari 2009 4:38 PTG  

sandwich?? nak!!! wewe~~ hoyee..hoyee...

Alone 28 Februari 2009 6:34 PTG  

oo. sandwich tu ko yang punya rupanya. boleh tahan =)

haha. xsgka syuk boleh bg motivasi.

L.|.n.D.@ 1 Mac 2009 4:29 PG  

erk..
xde payung ke?
jgnla smpi redah hujan..

kesian la plak..

kereta anda..
mungkin ambil masa lama lagi..
jika mahu terus2an jln kaki..
sediakan la panadol,active fast,uphamol,breacol,sedikit vitamin sebagai bekalan..

jgn tambah kerisauan kami..

l!l_sh!3zuka 1 Mac 2009 6:16 PG  

kO jual sandwich?ape kandungan sandwich kO 2?bubuh cili api,mesti lg sdap!

thE^DuCheSs 1 Mac 2009 11:48 PG  

penjual sandwich yang sangat ganas!! aci pakse orang beli sandwich diorang kat studio...hahahaha

Shemmi 1 Mac 2009 5:20 PTG  

gadis penunggu bus memang selalunya comel di awal2 pagi..

* kalo letak nama sandwich Gadis Penunggu Bus camne ek..erk..cam huduh la!

AkuKopiKauSiapa? 1 Mac 2009 11:14 PTG  

shamimi:
haha.tak control pon.byase je.

kak dee:
haa...malam2 datang studio urp 2nd year. sandwich yang bes menanti anda.huhu

revrie:
aha.boleh tahan.

bak:
oligo coco tu macam jual dadih je. kitorang ptt bagi name raja sandwich. wahaha

fezal:
boleh.tapi kos penghantaran rm10.huhu

datin:
nak mai dtg.

alone:
ko jangan terpedaya dengan sandwich sardin. tu bukan kitorang punyer. kitorang nye bes.haha

akak linda:
takpe. boleh exercise pepagi syok gak.


shizuka:
ada mayo,sos,telur scramble, ham ayam, dengan tomato, siap bakar lagi.bes bes.

the duchess:
kitorang ganas. huhu.

shemmi:
haha. gila tak komersial nama. macam orang gila seks je.haha

ketidaksempurnaan:
aa..sandwich aku ada roti je. suka tak?haha.

Nelza Rahim 2 Mac 2009 12:41 PG  

first time nak comment..

aah sandwich tu sedap gila..
hari tu beli 2..
hahaha

((;

KELALANG 3 Mac 2009 2:59 PG  

sebenarnya perempuan2 yg kamu usha itu mungkin juga sedang mengontrol diri masing
oh sakit
selamat sihat!

Luna 3 Mac 2009 3:26 PG  

Hahaha! Ye la.. ye la...
ta de delivery ek? <-- saje nak melebih2

selamat makan ubat.

bakrihafizhisham 3 Mac 2009 8:34 PTG  

delivery boleh dijadikan alasan untuk jumpa awek2.
haha

Atira. 5 Mac 2009 6:07 PG  

ehhh yeke?
aku suka sandwich!

datang la jual dkt studio aku pagi2. :)

architecture residential.

p/s: kalau korang rajin buat la chicken & cheese sandwich :P

AkuKopiKauSiapa? 5 Mac 2009 7:34 PG  

atira:
cheese belum. chicken dah buat dah.

yok,  2 Jun 2009 11:39 PG  

aku nak sandwich

  © Free Blogger Templates Blogger Theme II by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP