12.2.09

Oh yeah oh yeah hotnya aku!!

Aku rasa blog ini sudah lama bersih dengan kutukan. Mungkin aku yang dah malas nak memikirkan tentang orang lain dan ingin menulis tentang benda yang lebih ilmiah dan terbuka untuk kamu semua memberi pendapat. Jadi belakangan ini aku selalu menlis berkaitan perasaan dan buah fikiran.

Balik kepada topik asal.

Ahad yang lepas aku ke KLCC. Lama gila dah tak kesini. Seronok sini. BAnyak aktiviti, pemandangan yang indah, gadis sekolah yang comel-comel selalu lepak sini. ada yang pakai melebih-lebih. tapi mungkin fesyen. tak apalah.

Aku tengok ada satu minah ni. Tak tahu apesal lah. kat kepalanya macam ada satu cop tulis " oh yeah oh yeah hotnya aku!" aku gelak walaupun aku jalan sorang-sorang. haha

perempuan itu macam biasalah, tinggi, seksi, rambut panjang, kulit gelap sedikit, ramut curl sikit. memang taste aku. tapi tak payah la nak buat muka oh-yeah-oh-yeah-hotnya-aku!

jadi aku duduk-duduk di taman luar KLCC sambil isap rokok dan fikir-fikir macam mana orang berpewatakan dengan cop di kepala oh-yeah-oh-yeah-hotnya-aku! itu. jadi aku dapat berapa kesimpulan.

1. wanita begini selalunya memakai cermin mata hitam ala-ala mata lalat tu. mereka tidak kira dalam bangunan, luar bangunan, atas bangunan, bawah bangunan, hujan, malam, siang, panas terik apa keadaan sekalipun. mereka akan memakai kaca mata hitam. Selalunya berjalan sambil memuncungkan mulut. Jalan tidak akan pandang orang. nak buat ape pandang orang. mereka kan hot. Cara jalannya seperti pandang satu titik, 94 darjah kedepan, dan terus.

2. lagi satu jenis perempuan jenis ini ada dalam satu kumpulan. tapi dalam satu kumpulan tu hanya akan ada seorang je wanita yang bercop. Dalam kumpulan itu selalunya ada seorang wanita yang terlampau hot. Sebagai contoh dalam satu kumpulan ada 3 orang. satu cun gila dan dua lagi biasa-biasa aje. mesti salah seorang dari dua yang biasa biasa tu ada cop dan perwatakan die macam di atas.

3. perempuan yang berjalan dengan teman lelaki berbangsa inggeris. muha seabis bangga jalan berselisih dengan perempuan melayu lain. mungkin dalam hati cakap, "batang bf aku lagi besar dari batang bf kau lah". rupanya kebangan wanita terletak pada batang lelaki. haha

4. lagi satu jenis yang masuk ke kawasan pedalaman. ok. sebagai contoh. perempuan i pergi pasar tani di dengan pemakaian dan lagak di point pertama. cuba tengok muka. tak percaya? jalan-jalan pasar tani ke, kawasan kampung ke. cuba carik orang macam t.

ok. lepas ni kalau orang jalan. nampak orang yang macam aku cakap. cuba try cakap dalam hati,"oh-yeah-oh-yeah-hotnya-aku". pastu korang gelakklah sendiri.huhu

14 carutan balas:

BoBo 15 Februari 2009 10:52 PTG  

ko nyer pemerhatian power la bro.
memang btul la...
dieorng ingat mcm dah cun sgt...

shamimi 16 Februari 2009 4:00 PG  

Hoho selalu gak gelak sorang2 tgk ahmoi2 n gadis2 hot tu.

secoklat tahi anda 16 Februari 2009 4:02 PG  

ala,
pompwan nk phatian~
mcm2 dorg wt.
ish3

xckp kaseh syg gamaknye

ahmad 16 Februari 2009 4:05 PG  

kalau btg tak cukup besar, pegi urut..wiwiwi..

xillix axillixa 16 Februari 2009 7:52 PG  

amboi.. daring bahasa.. tp itulah realiti ye tak?...

omarkhayam 16 Februari 2009 11:10 PG  

sarang tempua batang berjuntai~...(lagu sm salim)

*trivia* apa beza perempuan plastik dgn ugh plastiknya pompuan tuh...hahaha

s a L o m a 16 Februari 2009 12:16 PTG  

kebanggaan wanita terletak pada batang lelaki?ahahahhaha.koolness.

ubey 17 Februari 2009 8:27 PTG  

haha. x kesa ape saiz btg bf. asl bf kaye terime je ngn tgn terbuka. haha

a . i . n 18 Februari 2009 8:11 PG  

hahha..
psl pompuan bajet hot pkai spec dlm shopping mall, aku pn rase nk g berak ats kaki pompuan tuh...

psl bf mat salleh, gile sundal pompuan tu beb..
aku dr arituh nk post tajuk psl pompuan m'sia bangga sgt dlm bf mat salleh.. pe kata ko ckp sket isu ni..
mesti lagik besh..
hahaha...

AkuKopiKauSiapa? 18 Februari 2009 10:08 PG  

bobo:
aku tak suka sangat pemerhatian ni sebnarnya. aku lebih suka berkaitan perasaan..

shamimi:
baguslah begitu

tahi anda mungkin coklat:
belum masuk yag ckp jerit2 lagi. terutama pelajar sekolah perempuan.haha

ahmad albab:
hahahaha.. geli siut nak urut.

xillix susah nye nak eja:
huhu. bila yang betul cakap daring bahsa eh?

omarkhayam yang disukai:
perempuan plastik memang plastik..yg ugh plastiknya perempuan itu bila die sesekali je plastik.huhu

cabincrew:
kebanggan lelaki terletak pada kehotan badan wanita. sekarang semua physical. sekular betul lah.

ubey:
betul betul.. duit bukan senang nak dapat. batang sesape pon boleh bagi kan?hahaha

a.i.n:
aa..isu nie dah byase la kot. lagipon aku malas dah nak kutuk orang sennaye. aku nak penulisan ilmiah. huhuhu..bajet.

Shemmi 18 Februari 2009 7:49 PTG  

emh...

kenapa lah aku tak terfikir apa yg ko leh nak terfikir..(kadang malas nk fikir..lantak korang la..asal korang rasa hot!)

hahaha...jom sama2 gelak besar..

Oh yeah oh yeah hotnya aku!!!..

sabby zain,  1 April 2009 2:32 PG  

wahh...
ko bagus tol la observation ko..
huhuhu..
ak selalu je nampak pompuan cenggitu..
yg bangga gle ble dapat bf mat salleh lagi la banyak..
ak bese wat observation kat mid ngan kL..banyak seh..
huhuhu..
ko penah nampak x yg pakai tudung tp bajet hot mcm pos ko tuh??
ade ke?? hurmmmm...

kiki 2 Julai 2009 6:33 PTG  

hahah mana dapat idea tulis oh yeah oh yeah hotnya aku. hahah.

RUdi 27 Disember 2009 2:16 PG  

dia saket mate kot..
dads y pkai spek besa cm2..
saket mate tgk org lg hot dr dia..

  © Free Blogger Templates Blogger Theme II by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP