15.2.09

hari ini berape eh?

penulis mengucapkan salam kepada semua,

penlis tidak tahu mahu gembira atau apa. kerja yang perlu diselesaikan sudah selesai. kerja baru macam biasa tetap ada. pemikiran penulis sudah sedikit tenang. Masalah sedikit-sedikit selesai.

Penulis baru memotong rambut. tiada lagi rambut macam sial seperti dalam gambar tanjung dawai. sudah pendek. Tetap tidak comel. macam sial ada lah. Penulis cuma harap ia cepat panjang. supaya nampak lebih ganas.

Minggu yang lepas penulis sibuk dengan beberapa komitmen. Hal studio, rakan sepermainan musik dan rakan-rakan wanita. Harap maaf jika mana-mana pihak yang disebut di atas berkecil hati dengan kelemahan penulis membahagikan masa sebaiknya. Penulis juga kurang tidur untuk meluangkan sebaik masa dengan semua.

Penulis sudah ada facebook! Penulis rasa pelik bila ada facebook. terasa gay. tapi tak kesahlah. Friendster, UIA sudah block. terpaksa berhubung dengan rakan sekolahan melalui cara lain.

Penulis terbaca benda kelakar di dalam buku "new malaysian essay" tak silap tajuknya. ada satu ayat dari Saharil ape ntah name dia.

lebih kurang begini:
"pesanan kepada wartawan. Jika ingin memberi nama samaran kepada orang. Mengapa mahu memberi nama yang seakan-akan nama betul. alang-alang ingin memberi nama samaran. Beri sahaja nama yang paling palsu boleh difikirkan. Baru puas ati."

kerana dalam essay beliau. ada satu watak orang gila yang diberi nama samaran Clementino Kulup.

Bak kata orang terengganu, penulis menggelupur suka.



apa-apa, sekian sahaja,

P/s: kadang-kadang tidak berbuat apa-apa adalah langkah paling terbaik sekali untuk membuat penyelesaian.

13 carutan balas:

AzySyh 16 Februari 2009 12:21 PG  

penulis di sini tak faham apa penulis di sana tulis. :DDD

fezaL Mohd 16 Februari 2009 12:46 PG  

penulis merasa blog anda besh ;)

ღ lyne ღ 16 Februari 2009 2:12 PG  

Penulis ini ketawa membaca hasil tulis penulis di sana..
rambut sudah kontot yer :)
heheh~!

Atira. 16 Februari 2009 4:53 PG  

uia block friendster?

revrie 16 Februari 2009 8:07 PG  

friendster barulah gay. haha.

moh2 la check out my blog.
http://reveriemalaya.blogspot.com/ =)

SayaialahPa'E 16 Februari 2009 8:11 PG  

honk if you're malaysian???

LIZ 16 Februari 2009 5:52 PTG  

penulis di sini pula tidak faham kenapa uia perlu block friendster. hoho

ayu aka mrs malfin 17 Februari 2009 1:52 PG  

seronok membaca hasil penulisan penulis.

Luna 17 Februari 2009 4:30 PG  

Ye, anda nampak cute kat tg dawai.. kenapa potong?

Ye, benda2 fster e2 gay, tapi tetap gak aku ad myspace.. band wagon.. taw2 ajelah budak skolah..

pseudo name yang paling palsu ley di pk? macam yours la kan? Kopi? caramel machiato eyh?

a . i . n 18 Februari 2009 8:23 PG  

erhh tuh ah aku cm pelik tgk ko da ade facebook.. rasenye takde ahh gay sgt beb.. frenster pn gay gak pe.. hahaha...

psl pesanan tuh, kdg2 btul gak.. xyah wat pe2 pun leyh selesaikan mslh gak..

AkuKopiKauSiapa? 18 Februari 2009 10:13 PG  

aa:
cuba baca betul2. baru faham

fezal:
terima kasih

lynee:
aih..takleh cakap apela..dah macam budak sekolah dah.

atira:
orang ckp. n aku tak dpt check. kau boleh ke?

revrie:
sbb aku gay.hahaha

pae:
aku tak faham maksud kau..mcm takde kene mengener.

liz:
kerana friendster banyak porno dan UIA terlampau bangsat untuk percaya itu semua.

ayu:
terima kasih kerana membaca dan teruskan membaca.

ketidaksempurnaan:
cute di tanjung dawai?ahaha.mungkin sekarang lebih cute.ahaha.aku takde myspace kerana bnyk orang mcm sial.

a.i.n:
rakan-rakan maya. kadang kadang seronok untuk menyedapkan ati. kan?

Shemmi 18 Februari 2009 7:41 PTG  

penulis pun ada facebook wlp facebook penulis ada face yang tak berapa nak gay...sebab penulis bukan gay..


sekian

* aku sipenulis blur betul hari ini..kenapa yer..

  © Free Blogger Templates Blogger Theme II by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP