26.4.11

Sekali sekala ada gambar aku tiada salahnya

Hari tu aku minta tolong Diloz untuk ambil gambar aku dengan Nabila Farhana. Saja-saja. Setiap minggu aku asyik ambil gambar orang sahaja. Sekali sekala nak juga gambar sendiri diambil.

Sebenarnya sangat sukar bila gambar sendiri diambil. Aku tak boleh nak frame. Aku kurang pasti nak buat apa. Sepanjang proses gambar diambil. Aku tengok Diloz dalam kepala aku fikir, "Macam ni rupanya bila gambar kita diambil"

gambarnya semua cantik belaka! teruja jugak!

Kebanyakan gambar di direct oleh Diloz sendiri dan aku gaya-gayakan lebih kurang aja.

Semua gambar diambil oleh Diloz. Kecuali yang ada muka Diloz. Dan diedit oleh aku.


40d+sigma 30mm f/1.4


gambar feveret aku. Sepatutnya ada bangunan belakang tu. Tapi aku delete.

Bongkok.

saya suka awak punya senyum.

Nabila Farhana nampak garang.

Favourite juga






Aku suka idea gambar ni.


Seperti di angkasa.


terima kasih. Dan semoga aku dapat ambil gambar kau pula. Pasti cool.

6 carutan balas:

Andy Zulkipli 27 April 2011 5:30 PG  

serius aku suka gambar-gambar nie semua.

Tanpa Nama,  27 April 2011 8:09 PG  

Cantik kasut kau.mana beli?

AkuKopiKauSiapa? 27 April 2011 9:54 PG  

tanpa nama:
kasut aku ngan nabila farhana aku beli sekali masa aku pegi jalan di London.

Andy:
terima kasih

Azza:
terima kasih

sue. 28 April 2011 2:40 PG  

sue pun suke gambar ni semua..cantik..

akutetapaku.com 28 April 2011 11:28 PTG  

best gmbr2 ni..

singgah bc n3 d sini...

singgah2 la disini

http://akutetapaku85.blogspot.com/

  © Free Blogger Templates Blogger Theme II by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP