26.4.11

idea mencantikkan bandar

dulu aku ada tulis idea pasal benda-benda macam ni. Sila klik sini . Dalam tu aku ada tulis idea pasal zebra crossing. Yang diperbuat daripada patung.

Hari tu aku jalan-jalan di Ikea. Aku lalu zebra crossing. Warna kuning. Lepastu aku terfikir. Kan best kalau ada gambar zebra di atas zebra crossing. Pasti lebih menarik. Lepastu aku pon lukis dalam photoshop. Disebabkan aku takda mouse. Lukisan memang macam sial lah jadi.


dapat bayangkan tak?

Jadi kalau dari pandangan atas, mesti nampak macam banyak-banyak zebra. haha.

Merepek sial.

2 carutan balas:

jurnal murahan 26 April 2011 5:56 PTG  

mrepek dow ahahaha siap ade plan drawing hahaha

pe cer band ko sekrang, de demo baru? muih ngeluh je kat aku

hafizudin 26 April 2011 6:46 PTG  

jurnal murahan :
band kami dah lama gila tak main dah weh. semua orang macam dah malas je. Muih je semangat. Aku terasa nak main jugak. Tapi maybe jamming kat bilik biasa je la. Tanpa pressure.

  © Free Blogger Templates Blogger Theme II by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP