30.11.10

Aku pon sudah mula buat soalan


Meniru blog-blog lain, bila dah takda idea mahu tulis apa maka akan ada sesi soalan yang mana kau boleh tanya aku apa sahaja dan aku akan jawab.

Soalan boleh jadi apa sahaja, bukan soalan tapi cuma komen tentang blog ini pon boleh juga, tapi kalau maki aku mungkin cuba cari sebab asal kau maki, kalau puji aku akan cakap terima kasih.

Jangan tanya lansung perihal sensitif seperti politik dan agama atau sukan atau bidang permotoran.

soalan boleh diajukan di komen.

Selamat bertanya!

5 carutan balas:

nurul nadea 30 November 2010 7:49 PG  

buleh tanya ea..hmm,

1. ko grad bile?

2. mana n tahun bila kau start blaja benda2 fotografi n men dslr?

3. ko pernah x cancel kat customer bila dah deal photoshoot n kalo pernah, macamana ko deal? (sbb aku byk kali cancel gak)

4. kau pernah buat klas fotog or editing?

ok, itu sahaja..paling penting jawab no. 3 ya =)

Diloz 30 November 2010 7:54 PG  

Apa pendapat kau tentang 'perkahwinan'?

M. 30 November 2010 9:19 PG  

1.kenapa pilih uia at first place?

slay 30 November 2010 10:24 PTG  

kenapa entri ni dibuat? kau kan ada formspring.

Tanpa Nama,  1 Disember 2010 9:18 PTG  

aku nak tanya soalan lagi boleh tak? banyak kot :D

1. sebutkan 3 bende best pasal uia
2. agak2 kalau ko kawen, ko nak bajet bape ribu? (ke puluh ribu kot?) anggaran je laa
3. birthday ko? (penuh dengan tahun sekali)
4. ko amik perancangan bandar kan? kalau tak silap. dia pun termasuk architecture ke?
5. agak2 kalau kau keje nanti, orang tanya ko keje apa? apa nama spesifik keje ko? (yela, macam polis, doktor)
6. cuba ko bagi 1 perkataan yg describe kan lelaki.
7. cuba ko bagi 1 perkataan yg describe kan perempuan.
8. bila ko nak update gamba2 ko ni. lama dah aku tunggu update terbaru.

harap d jawab la ye. banyak gila haha

  © Free Blogger Templates Blogger Theme II by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP