29.9.10

di kelas AutoCAD 3D

kelas autocad 3d ini merupakan subjek yang aku patut ambil sejak dari 1st year.tapi aku baru ambil sekarang. Sehingga subjek ni dah dimansuhkan pon dari silibus. Aku terpaksa ambil bersama budak landscape.

Sekarang aku dalam kelas AutoCAD 3D,

sekarang bro hafnizam sedang ajar nak pakai 3ds MAX. Aku suka tengok benda-benda 3d ada macam wireframe. Rasa canggih.

Aku sebenarnya tak guna pon 3D max ni. Tak pernah berminat pon.

Tadi hantar assignment, buat gazebo. Aku copy paste daus punya. Aku hantar selamba je. Tak kantoi pon.

Tadi kuiz research method. Aku tiru zahrin, zahrin tiru notes, siap pakai google nak jawab.

Aku dah cakap. Semester ni memang paling terbaik.

Jadi, inilah nota aku di kelas AutoCAD 3D pada hari Rabu petang.

6 carutan balas:

Sylarius 29 September 2010 1:08 PG  

Semester terbaik adalah semester terakhir. Haha

N.A.D.. 29 September 2010 9:08 PG  

eh? mase 1st year dulu x de guna autocad mcm dak 1st year skrg ke? dan autocad 3d tu mmg bguna ke dlm planning ni?

Fakhrur Razi berkata 29 September 2010 10:46 PG  

hohoho ak blajar autocad mse skolah mngah dlu jer ;P
mtplajran LK xD

AkuKopiKauSiapa? 30 September 2010 12:35 PG  

sylarius:
aaa..tak sangatlah..lagi serabut aku.

nad:
hampir tak berguna la..

fakrur:
huhu..dulu time sekolah aku tak amik pon LK

Tanpa Nama,  7 Oktober 2010 9:47 PG  

rm dgn cik din?
dia x mark kamu boleh lah terlepas.
hahaha.. yg penting hantar last submission on time, kalau x repeat ok!

art kreatip 7 April 2014 11:55 PTG  

senang plak blh lulus,huhu

jemput singgah di belog pelukis pelan

  © Free Blogger Templates Blogger Theme II by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP