5.3.10

Entri khas untuk orang paling hensem

Ini ialah orang yang nak ambil gambar untuk promosi paling hensem tempoh hari. Memang bes. Ambil gambar sekitar bukit bintang. saje nak test amik gambar malam.

Terima kasih kepada azza dan izat atas kerjasama anda belanja aku minum dan ingin ambil gambar.

Macam biasa..gambar lebih dan bersaiz besar sikit dekat sukasukaphoto.

Semua hanya RM70 sahaja.

1b

3b

5b

6b

5 carutan balas:

Shemmi 7 Mac 2010 8:24 PTG  

ahh

cantiknya!

aku suke!!

*dua ibu jari ke ats!!

jimah 8 Mac 2010 1:17 PG  

nk je rembat Promosi paling hensem ari tu.. tp sbb syarat2 asas penyertaan pn x lepas, terpakse ah dok syp2.. hee..

btw, mmg chantek!!

Afzainizam 8 Mac 2010 3:23 PG  

Salam Dari kami
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

http://firestartingautomobil.blogspot.com

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami … kami sedang berusaha membaca older post entry kamu….

Salam perkenalan semoga terjalin sebuah persahabatan antara blog.... moga kami menerima resporn yang baik dari anda....

~~~~~~@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@~~~~~~

"ingatkanku semua, wahai sahabat
Kita untuk slamanya, kita percaya
Kita tebarkan arah, dan tak pernah lelah
Ingatkanku semua, wahai sahabat

Bila nafas kulepas, semua langkah yang lelah
Semua waktu yang hilang, tapi bayangmu tetap

Ingatkanku semua, wahai sahabat
Kita untuk slamanya, wahai sahabat
Kita bagai cerita, wahai sahabat
Ingatkanku semua, wahai sahabat

~~~~~~@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@~~~~~~~

ザ-sylver-shooter 8 Mac 2010 8:38 PG  

gamba semat..especially yg knn atas skalik

HaNi 18 Mac 2010 5:21 PG  

suka gmbar kaki tu :)

  © Free Blogger Templates Blogger Theme II by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP