25.3.10

Promosi paling hensem 2 dan portfolio

Promosi paling hensem kali ini tidak melibatkan ambil gambar anda secara percuma. Tapi melibatkan ikut aku pegi ambil gambar orang.

Pada hari sabtu(27.3) dan ahad(28.3) ni bertempat di taman tasik permaisuri.

Bukan aku seorang, ada daus dan juga hanif dan mungkin juga bib. Jadi jangan khuatir.

Percuma lah..takkan ikut aku ambil gambar kene bayar jugak kot. Nanti aku letak gambar yang korang ambil di blog aku. pastinya akan dikreditkan kat kau orang.

ini semua seronok-seronok sahaja. Kalau takda orang ikut pon tak apa. Tapi kalau nak ikut, kasi aku email di akukopikausiapa@gmail.com untuk mendapat detail.

Jangan malu lah, sekejap je ko kenal aku mesti ok punye..

benda yang korang kene bawak :
1.Camera. kalau boleh dslr lah. senang sikit nak control.
2.towel..konfirm berpeluh
3.Duit..sebba nanti ko kene belanja aku minum air kelapa. haha

sila beri tunjuk ajar kepada saya.

ok..

dari sukasukaphoto
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ini gambar time portfolio dan sedikit gambar random.

DSC_8341

DSC_0274
para gadis yang berebut ingin bergambar dengan aku.haha

DSC_0258 (1)
ini pantai consultant.
DSC_0249

DSC_0168

DSC_8299
depan KAED
DSC_0239
hanif dan daus lagi sikit nak jadi barongan
DSC_0225
selepas gambar ini diambil.zul(kiri) tercucuk keris di hidungnya.

DSC_0138

DSC_0311
aku suka ni..cuba teliti muka aisyah.hahaha

DSC_8449
di alamanda.

DSC_8472
mula-mula bangla tu ingat kita nak tolong dia..rupanya lagi sepahkan.

DSC_0334
jarang-jarang ada gambar aku tengah ambil gambar

17 carutan balas:

LIZ; 25 Mac 2010 5:27 PG  

gambar ke-9 smart!

Diloz 25 Mac 2010 9:21 PG  

kalau dekat aku pun nak.
=P

y@n@ M!B 25 Mac 2010 7:44 PTG  

waaa best..bley aa berguru dgn u eh..huhu~

k|ree 25 Mac 2010 7:51 PTG  

tidur umah akak ke...?

[z@ck] 25 Mac 2010 11:15 PTG  

gmbr kt alamanda smart.
=)

emma 26 Mac 2010 3:04 PG  

aiseyhh,
timing xkena plak ngn schedule.
aiyarkkkk.
klu x dapat join.

AkuKopiKauSiapa? 26 Mac 2010 4:06 PG  

diloz:
kalau ko join diloz...aku mesti berguru gila babi dengan kau ah..

kiree:
tak..balik uia..

emma:
haha..nex time

zack:
mekasih

orked:
sama-sama

yana:
jangan berguru dengan aku..join aku je.

hani ali:
amende ko?

suzaini:
sila follow

liz:
9 ke 10?
gambar ke 9 gambar belakang aku je..haha

hans 26 Mac 2010 7:26 PG  

seronok gila dikelilingi ramai gadis

Cik Boo Luck 26 Mac 2010 11:00 PG  

encikkopi,saya nk bgtau apa yg saya fikir ni..hehehe..

saya rasa la kn,ramai yg sudi nk gembirakn encikkopi..
so,selamat mnjadi lebih gembira selepas ini insyaallah =)

akukopi,  26 Mac 2010 9:25 PTG  

cik booluck:
ape maksud gembirakan tu?

dhiaa:
mekasih

hans:
haha/.

Cik Boo Luck 28 Mac 2010 8:24 PG  

encikkopi..selalu orang suka tanya soalan yg sendiri dah tahu jawapan

=)

LIZ; 28 Mac 2010 10:23 PTG  

haha, betul la gambar blkg tu, gambar ke-9. :D

S.I.D 29 Mac 2010 6:06 PG  

chantek2 gambar neh~..







oh ..saye terperasan kawan skolah dulu
ida shamsudin

  © Free Blogger Templates Blogger Theme II by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP