27.2.10

ingatan ku yang pendek



sila baca dengan laju dan kelam kabut..

hai semua..ni akak nak report sikit ni...itu hari ada satu kumpulan ni nama my short term memory..ntahhapehape je nama dowang kan??euuwww..geli akak..ada ke bagi nama kumpulan ingatan pndek??bodoh betul diorang ni..karang nanti betul-betul pendek nanti kowang baru tahu..belajar tinggi-tinggi nak akal pendek pulak..eh silap..ingatan pendek..apelah akak ni..akak pon sama bodowh.

dowang haritu main di lepaq cafe..lepaq la kononnya..padahal duduk dibawah je..sakit bontot akak ni haa..sorang gitaristnya tkade..pegi sarawak katanya konon..iye lah tu pegi sarawak..ntah-ntah takut main akustik ye dik oiii!!..tak reti main cakap ajelah tak reti main..ini nak sorok sorok pulak..sekali akak zasss!!! baru tau..

dahla kowang ni semua..layan lagu dowang ni..orang cakap best..akak dengar biasa je..macam bunyi bunyi kentut ada jugak..kawan kawan wartawan akak yang sama loghat dan tukar jantina ni pon semua bersetuju dengan akak..dahla lemah ingatan..lagu tahap bontot..

sempat lagi dowang promote kat akak..kalau nak beli cd bayar RM10..ahh!!!..tak kuasa aku..dahla lagu tak sedap..ada hati dowang nak jual CD kat akak..kalau dowang ni tahap-tahap artis macam khai AF ataupun siti nurdiana dengan achik spin nak jugak la akak bli..Ini kumpulan ntahhape nak jual cd...Pergilah jahanam!!.


akak jumi : suka juga main gitar..tapi pakai ketiak..


Ini review majalah manja, aku tak tau ape2. serius.

7 carutan balas:

aku,  27 Februari 2010 1:50 PG  

best arr! tapi tensen aku dengan kamera ni. tah pape dia shoot huhu

sofea 28 Februari 2010 8:12 PG  

lasernye mulot si akak tu

Shemmi 1 Mac 2010 7:45 PTG  

serius ke majalah manja?

L.|.n.D.@ 1 Mac 2010 10:09 PTG  

errr...biar betul nih?

kak dee 2 Mac 2010 12:24 PG  

hebat sungguh tu main gitar pakai ketiak.haha

AkuKopiKauSiapa? 2 Mac 2010 5:43 PG  

eh..ini tipu je la,,mane ada majalah manja..huhu

  © Free Blogger Templates Blogger Theme II by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP