9.3.10

Apa lelaki paling perlukan?

1.Lesen
Memandangkan masyarakat malaysia dan terutamanya gadis-gadis di malaysia ini memandang kereta sebagai satu perkara yang penting dan memandang enteng terhadap penggunaan pengangkutan awam, lesen merupakan satu perkara yang penting. Lesen kereta dah mati pon takpe, kalau takde kereta takpe, boleh pinjam member. Melainkan kamu terlampau hensem sampai ada perempuan yang bodoh sanggup ambil dan hantar kamu tetiap hari untuk keluar.

Teringat aku alasan paling bodoh dan bangsat aku pernah dengar untuk seorang perempuan jatuh cinta kat lelaki ialah, "sebab lelaki tu hensem"

2. Gambar masa kamu rambut panjang.
Aku pon tak tau apesal, tapi gambar masa rambut panjang sangat diperlukan lelaki. Walaupn muka kau abes sial dalam gambar tu, tapi sangat diperlukan. Nanti boleh tunjuk dekat awek-awek, tunjuk kat kawan-kawan. Konon betapa coolnya kau dulu.

3.knowledge.
Kalau kau hensem gila babi, ada kereta besar, tapi knowledge apa pon takda. Tak guna lansung. Baik mampos. Sekurang-kurangnya pengetahuan dalam bidang kau. Dan aku percaya bidang kau tak berguna lansung untuk kemajuan masyarakat malaysia, dan bila dilihat bidang yang kau ceburi, aku tahu tahap knowledge kau takat mana.tiada kualiti.

4.Punggung
Benda yang aku tiada. Maaf. Tiada komen.

5. gitar.
Gitar ini boleh menambah tahap kehenseman lelaki. Kira kalau ada dua orang muka pecah nak tackle awek, sorang pandai main gitar sorang tak tau main gitar. Mesti awek tu lagi minat kat mamat main gitar tu,tanpa sebab yang khusus. Tak kira walaupun baru tau petik-petik sikit pon kira tau main gitar jugak. Kalau ada band, tinggi sikit tahap hensemnya.

6.kawan-kawan yang tidak masuk akal.
Supaya dapat mengubati hati yang luka. Terima kasih.

16 carutan balas:

Superwoman 9 Mac 2010 4:28 PG  

i rase main point entry ni adalah, hati u tgh luka kan?

dhiaaalaraaalifeee 9 Mac 2010 4:45 PG  

haha , coment dia atas :D
satu sokong 1 je kwn kwn yang gile !
rupa paras hanya laa sandiwara bodo sahaje.

kambeng 9 Mac 2010 5:10 PG  

kriteria di atas sesuai utk awek awek belasan tahun,yg style kapel 2 bulan putus lepastu kapel dgn teman baik ex-bf beliau.

Diloz 9 Mac 2010 7:28 PG  

kau missed satu benda.

*alat kelamin.

'Cikgu Padi' 9 Mac 2010 6:05 PTG  

tepat sekali...tapi aku paling setuju no 3 tu...hehehee....dengan ilmu sahaja manusia tu akan meletakkan darjatnya lebih tinggi dari yang lain....
by the way, gitar tu pon penting...ramai awek suke mamat main gitar...

StingRay 9 Mac 2010 9:40 PTG  

"kawan yang tak masuk akal."


aku suka part ni.Bila akal dah tabley bla...mereka ini sangat diperlukan.

apekzer 9 Mac 2010 10:53 PTG  

takde ulas, seruju sanagt2 dengan point terakhir.

Bitchy 10 Mac 2010 12:45 PG  

ape la eyk kalau laki tak der lesen.. kalau umu 18 19 thun tak der lesen boleh terima ..ni umur da 20 something. but x der lesen.. hahaha!!

Pije. 10 Mac 2010 4:01 PG  

aku sokong yang no 5.
hoh.

crazy_labelle 10 Mac 2010 7:08 PG  

patut ade duit...
duit sgt pntg...
xpatut letak kat no 1 pon...
kne lg tinggi mcm no 0 or -1

emma 10 Mac 2010 8:51 PG  

no.5 tue seriously mmg wajib.
lagi loser if the gurl yg dea mnat tue knows how to play guitar but he dont.

AkuKopiKauSiapa? 10 Mac 2010 12:53 PTG  

superwoman:
ini ckp aje.

dhiaaa:
aku harap semua org sedar.

anys puteh:
terima kasih

kambeng:
eh..takla..aku rasa dia applicable dengan semua.

diloz:
atau kata lain..telur..atau kata lain..keberanian

cikgu padi:
hhuhu..tak gitar pon drum..

stingray:
betul..terus boleh lupa..

apekzer:
kau pon salah seorang kawan tak masuk akal.

bitchy:
hahaha...gile jahat kau kutuk..

pije:
huhu..

labelle:
duit lain cerita..boleh cari.

emma:
huhu..malangnya tak semua ada bakat..

[z@ck] 10 Mac 2010 8:50 PTG  

ko x da punggung?
tak kan lah..

ザ-sylver-shooter 5 Jun 2010 7:38 PTG  

tkde punggung? tak paham..

violet 25 Julai 2010 8:42 PG  

aku setuju part yg knowledge tu & part last sekali tu!!
yg lain aku rasa cam pemikiran childish sgt lorr..
wat pe kalo muka ja hensem tp menyakitkan hati org ja..??

  © Free Blogger Templates Blogger Theme II by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP