21.3.10

Khas untuk Nabila Farhana dan Raqib

kepada pasangan nabila farhana dan raqib,

kamu berdua boleh pegi mampos.

40 carutan balas:

nur_syahida 21 Mac 2010 7:07 PG  

are u serious?
because if you are, this is not you.

5. Cuba buang rasa benci, nanti sekejap kamu rasa tenang

FiQa.Amn 21 Mac 2010 7:15 PG  

uh ?
wuts up ?

caught red-handed kah ?

Tanpa Nama,  21 Mac 2010 7:21 PG  

err... terkedu.

kopi.. i think i know your situation. tapi, aku rasa this is not the right way. sebab ianya menunjukkan kau seorang yang sangat tidak cool. aku expect kau akan jadi cool (atau buat2 cool) dengan apa yang kau hadapi. sebab.... aih. entahlah. rilex aa. as your reader, aku tak suka tengok ko camni. please create you new life without return back. and dont look back. anggap ianya tak berguna langsung.

please be cool as usual.

sweet-luv 21 Mac 2010 7:26 PG  

terkejut jugak dengan post ni..

entry yang lain dari biasa..

nothing much to say.. just be cool n be patient bro.. but the truth only u n maybe them jer yang tau..

sabar yer encik kopi..

ringo 21 Mac 2010 7:31 PG  

erk..sumpah sedang terkejut

izaFiza 21 Mac 2010 7:43 PG  

????terkejut bce dis entry..

5. Cuba buang rasa benci, nanti sekejap kamu rasa tenang.

Mungkin betul Tuhan sengaja temukan kita dengan org yang salah sebelum dapat yg betul2 terbaik untuk kita..=)

LIZ; 21 Mac 2010 8:30 PG  

erk. sabar, bro.

cokelat 21 Mac 2010 8:33 PG  

aku x terkejut....jom g makan lg bgus...

mimie hamdan,  21 Mac 2010 8:34 PG  

piz... sabar yer... mcm kawan ko kata nak jumpakan benda yg tak elok sebelum dpt yg betul2 bagus... u tot that she's the one but Allah Maha Mengetahui kan... i know u have going through a lot wt her but look at the positive side.. it is one good experience kan.. personally i feel angry and disappointed wt her... but hey! she is not good enough for u kay! take care and love from me and family... :D

LulaLula,  21 Mac 2010 8:46 PG  

love comes unseen,we only see it go

kamuCOOLsayaSUKA,  21 Mac 2010 8:50 PG  

hey,kamu sangat cool. jangan hilangkan cool sebab orang yang tak cool.

ingat yang indah-indah je.

tapi sekali sekala lepas geram apa salahnya. kan? :) go kopi !

dhiaaalaraaalifeee 21 Mac 2010 10:03 PG  

paling cool dalam semua post u :)

AkuKopiKauSiapa? 21 Mac 2010 10:21 PG  

nur syahida:
ko ingat aku takde perasaan ke?

fiqa:
taklah.

tanpa nama:
terima kasih untuk nasihat..ko ingat aku tulis entri sebelum ni semua, amik gambar semua semasa bukan dalam keadaan tuh ke? cuma hari ni ialah klimaks.

sweet luv:
selalu sabar..

ringo:
aku tak dapat bayangkan mcm mane kau terkejut sambil bersumpah..wahaha

iza:
sbb tu aku tulis mcm tu..cuba buang rasa benci.

cokelat:
terima kasih..

akk mimie:
sepatutnya sepenuh hati.


lula:
style siut..bes ayat tuh.

kamucool jua:
haha..terima kasih memahami.

dhiaa:
betul..aku setuju!

emma 21 Mac 2010 10:38 PG  

The heart does heal and you will love like this again...
only when you do, you will deny you ever felt like this before.

Superwoman 21 Mac 2010 6:31 PTG  

agreed! kadang2 perlu tulis seperti ini, utk cuba hilangkan benci. cool ok.

nurul edayu zainal 21 Mac 2010 8:11 PTG  

i love this post :) sangat honest. tanpa lapik! hahaha btw its cool. lepas rasa marah tu melegakan :) nice blog anyway.

chikleen 21 Mac 2010 8:49 PTG  

perlu lepas rasa marah..bru ia akan kurang dan hilang..
berdoa..utk terus cari..dan jumpa dgn mereka yg lebih baik..
i guess she doesnt know what she is missing by choosing llki itu..

btw, exam first dear..persetankan dlu perkara2 ini.

asks 21 Mac 2010 11:50 PTG  

maaf la.. mula2 aku ingat ko main2.. kalo ko rasa cara ni boleh hilangkan 'perasaan' ko tu, teruskan.. drp buat benda2 lain yg mcm orang hilang akal.. anyway, mushi, just stay focus..

adottbusuk 22 Mac 2010 12:48 PG  

adottbusuk likes this. very transparent. kalu la aku pun buley tulis sejujur cemni kat blog. hu. anyway, be cool coz i know u're cool! ^^v

RazFiRa 22 Mac 2010 12:56 PG  

ermm..??pasangan?kah?

Cik Boo Luck 22 Mac 2010 2:12 PG  

Tak tau nk cakap camna dgn encikkopi.mcm org lain jgk,saya serius terkejut!!

Tapi,bukankah ini mmg hakikat sebuah kehidupan??bukan semua yg kita lalui selama ni adlh yg akn bekekalan sbg yg terbaik utk kita.
mcm kawan2 yg lain cakap,dan encikkopi sendiri pon msti dah tahu.."Tuhan temukan dulu dgn yg salah sebelom bertemu dgn yg terbaik" supaya,bila terjadi masa itu,kita akan lebih mnghargai dn bersyukur..

Apa2 pon yg terbaik utk encikkopi..blog ini encikkopi yg punya,so bebas utk fikir dn tulis apa saja...

Saya sokong encikkopi selagi jalan yg terbaik =)

ringo 22 Mac 2010 2:59 PG  

maka ini,aku terkejut.lebih kurang begitu.haha.
rilek beb.kalau bende betul,gua rasa dia yang rugi takde lu.walaupun gua tak kenal lu.tapi gua akan cakap dia yang rugi sebab gua nak sedapkan hati lu dan sebab memang gua rasa begitu.

cik nurulain 22 Mac 2010 4:18 PG  

baru lah aku fhm kenapa lately entri kau sedikit emo.

aku cuma reader blog ko. bkn org yg dekat dgn hidup kau.

tp apa pun harap kau mampu handle segalanya dgn baik. ure better than that.

JaJOL 22 Mac 2010 6:24 PG  

emo gila...takpe... tu tanda ko punya perasaan... ada perasaan, tu tandanya ko siuman...

aku tak galak, aku tak tegah...

jgn ko berenti blogging sudah... sape nak amek gambar aku bila aku dah ada awek nanti... bhuahaha RM70 je tuu...

chill broo..shisha sepam duaa dulu...

Munirah Zainuddin 22 Mac 2010 6:45 PG  

Nak ckp chill mcm pyh.nk ckp buat bodoh lagi payah. huu

Nak ckp, last weekend ada pergi hot air balloons ke? ;P

AkuKopiKauSiapa? 22 Mac 2010 7:20 PG  

munirah:
yup..nampak ke?

jajol:
kalau ko ada awek lama lagi..itu time harga aku da naik da..

nurul ain:
aku ok je.huhu

ringo:
haha..aku tak rugi.

adot:
tulis je lah.

razfira:
pasangan seperti yang dikatakan.

chikleen 22 Mac 2010 7:54 PG  

lex piz lex ... jom kita pi men golf!

AkuKopiKauSiapa? 22 Mac 2010 8:10 PG  

chikleen:
abg sharul kan? men golf? haha. lagi tensen nanti.haha

Munirah Zainuddin 22 Mac 2010 8:18 PG  

yupppppp. ;)
gaya dah macam superstar.

AkuKopiKauSiapa? 22 Mac 2010 8:48 PG  

munirah:
aa..ko salah orang kot.

Cik D 22 Mac 2010 9:20 PG  

entri yg sgt menimbulkan tanda tanya. ape yg sy leh kata cuma SABAR.

sABAR YE ENCIK KOPI.

Tanpa Nama,  22 Mac 2010 11:15 PG  

oh xnak mengaku pergi hot air balloons.

lalang tepi jalan 22 Mac 2010 10:26 PTG  

ouch!!!! jujur nye kata2 mu ituu!!!

(sabar ya, encik kopi... we're in the same ship, but in a different room... semoga mendapat segala ketenangan selepas semua ini berlalu... :))

kambeng 23 Mac 2010 5:05 PG  

manusia biasa gak kau kn.

AkuKopiKauSiapa? 23 Mac 2010 7:16 PG  

kambeng:
eh..kau ingat aku apa?
haha

karatz 23 Mac 2010 1:42 PTG  

aku teringat 1 ayat dari blog ko yg lama lama.memilih untuk hidup sendiri mungkin jalan terbaik utk ko masa tu(masa ko tulis entry tu kot)

dan aku follow blog ko sampai sekarang.big surprise jugak le dgr cite br ni.

papepun,sabar dek.msh ramai yg menyayangi.God first,then another good coming....insyaAllah

AkuKopiKauSiapa? 23 Mac 2010 2:51 PTG  

karatz:
citer lama ni sennaye. br nak lepas geram lepas abis semua.

ok.mekasih

Tanpa Nama,  27 Mac 2010 12:23 PTG  

mrh.geram.bengang.ignorance is d key.tc.

Tanpa Nama,  4 April 2010 3:08 PG  

like this! *thumbs up*

eh kopi gua ingat lu antara kapel yg termacho..i mean tade masalah..okeh heck, lu manusia gak...pape pun marah pun marah lah..janji gamba kt blog ni tak benti up...okeh..move cpt cari model baru ganti die..

-ikha

  © Free Blogger Templates Blogger Theme II by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP