19.3.10

Harap ini bukan pesan terakhir 3

Benda-benda yang kita selalu khuatirkan kalau kita tak tahu kita bagi pesan yang paling akhir sekali untuk semua orang. Mana tahu ada benda lagi.

1. Kaki busuk boleh basuh, rambut busuk boleh cuci, bontot busuk boleh gosok. Hati busuk?

2. Rasa benci, dendam, jaga tepi kain, mengutuk, mengumpat, prasangka buruk adalah jenis orang yang paling perlu kamu elakkan. Sebab kalau dekat, macam nak cuci taik dari dalam tong taik.

3. Cara paling mudah belajar ialah lihat sekeliling. Terutamanya manusia.

4. Aku suka study people. Dan aku rasa tempat paling sesuai untuk bermula ialah di facebook. haha

5. Cuba buang rasa benci, nanti sekejap kamu rasa tenang.

6. Aku sedang belajar melenturkan jiwa dan rasa aku ikut orang lain. Aku rasa kamu pun perlu buat perkara yang sama.

Terima kasih

8 carutan balas:

scarxoxo 20 Mac 2010 3:38 PG  

hahaha aku pun suka study orang kat fb :)) best way lah!

syuddd. 20 Mac 2010 4:06 PG  

hahaha.aku study org smpai org kata aku saiko.apa kes?

linda,  20 Mac 2010 5:01 PG  

no 5.cuba buang rasa benci,nanti rasa tenang.
yeh,betul!

Afzainizam 20 Mac 2010 11:58 PG  

Salam dari kami…
http://firestartingautomobil.blogspot.com
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. … kami sedang berusaha membaca older post entry kamu… Wow entry yang menarik

Salam sebuah persahabatan salam perkenalan dari kami salam dihulur tanda sebuah perkenalan ….

Semoga kami menerima respon yang baik dari kamu…. Thanks againt…

" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara
Sebuah persahabatan....
Terima kasih
kembara ziarah maya”

apekzer 20 Mac 2010 9:12 PTG  

cara paling mudah lihat sekeliling, intepretasi sendiri,

cara paling tepat belajar, cari guru, berguru,
intepretasi dikongsi dan dinilai.

shamimi 21 Mac 2010 5:48 PG  

Your are right bro.

Chatterbox 21 Mac 2010 5:51 PG  

No 4. Setuju! dan untuk stalk orang juga haha :P

  © Free Blogger Templates Blogger Theme II by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP