1.11.09

hari ini 32 : Setahun

Kepada sesiapa yang baru sahaja baca blog aku. Pada 14.11 ini maka cukuplah aku menulis blog selama setahun. Aku rasa ikut kira-kira aku ada tulis dalam purata 3 hari satu entri lah lebih kurang.

Terima kasih kepada sesiapa yang follow blog aku, tak kiralah korang klik "follow this blog" itu sekadar nak aku klik balik, dan baca blog korang yang ada elemen MLM. Tapi aku tak kisah. Kadang-kadang aku klik jugak. nak nak time bosan. Aku lebih suka baca blog orang yang bagi comment aku.

Sekarang musim peperiksaan, peperiksaan akhir, perlu fokus. Jadi perlu tinggal lebih kurang 3 minggu

*aku tak dapat menulis dengan baik sebab belakang aku ada gadis-gadis memekak dan bising dan menggedik buat aku tak boleh fikir secara tiba-tiba.

Jadi kalau tiba-tiba kamu gadis di belakang aku yang nampak aku menulis ni adalah pembaca blog aku, maka tolong senyap semasa berada di CC percuma ini. Terima kasih.

selamat,

17 carutan balas:

ViLdA FiDa 1 November 2009 11:25 PTG  

waaa..aku org 1st!!!...
TahnIaH2 beb!!!..
FokUs2 study...GooD LuCk..

Shemmi 1 November 2009 11:27 PTG  

la yeker setahun? anak muda belia la blog ko ni yer?..

sbb aku rasa dah bace blog ko (wlp x komen) dah bertahun2 dah..

kalau tanam pokok kopi aku ingat dah berbuah dah..

(jgn mare)

^_^

infraklia 1 November 2009 11:43 PTG  

gile ahh nk dkt staun ni bru komen aku yg 2nd hahhha...truskn ngan carutan ko tu lg ok!!

Cik LeYha~~~ 2 November 2009 12:23 PG  

semoga berjaya utk final ko!

sha 2 November 2009 1:14 PG  

keep up the good writing!
(I adore your ideas)
good luck for your finals!

: : Anys : : da b0mb ka! 2 November 2009 4:08 PG  

happy anniversary..

good luck n keep posting ya..

me pon bru setahun jugal 31 oct lps.. hehheheh

ringo 2 November 2009 6:12 PG  

setahun dah yea.xde kek ke ape ke.lapa nh.

emma songall 2 November 2009 6:35 PG  

pergh.
kat cc pon boleyh nk memekak.
jakun agaknya tgk porn.
ahahaha!

[z@ck] 3 November 2009 7:29 PG  

happy anniversary!
=)

karatz 3 November 2009 4:40 PTG  

selamat exam.hepi enibeseri la utk blog kau.ulasan aku utk blog ko setahun ni"seronok dibaca"haha.

Tanpa Nama,  6 November 2009 4:51 PG  

ade org berkejar nak solat jumaat hr ni...

nur adilia 8 November 2009 2:29 PG  

saya membaca blog anda ;)
bukan sekadar 'follow this blog'

Tanpa Nama,  8 November 2009 9:10 PG  

fes time ak jmpe blog ko,fes time ak komen gak...14.11 besday adek ak yg ke 20...nwy, congratz yerp..hehek

hans 9 November 2009 3:01 PG  

baru setahun ker?
aku rasa macam dah 2 tahun jer ko...

popsoda,  10 November 2009 6:55 PG  

cuma mahu berterima kasih atas kewujudan blog ni. komen aku, best. kau seorang yang best. idea kau boleh tahan cool. tahniah kerana berjaya buatkan aku sentiasa mahu lawat blog ko, lebih2 kalau kau dah update. aku layan je. cuma kadang2 tak kasi komen. harap ko terus menjadi diri sendiri dalam menulis. ok itu je. selamat

AkuKopiKauSiapa? 10 November 2009 7:17 PTG  

vilda:
tak susah pon jadi orang 1st komen dekat blog aku.huhu.

shemmi:
sbb barulah banyak idea..dah lame mesti takde idea dah.

infra:
tanx bagaimanapun.

cik leyha:
harap.....

sha:
tanx untuk adore..tapi malangnya blog ko untuk invited reader sahaja. takleh baca.

anyss:
tanx..untuk kamu juga.

ringo:
takde la..duit pon takde nih..kalau ade pon aku tanak kasi ko kek..ahaha


emma:
gadis tengok porn?? aku suka tuh.

zack:
mekasih.

karatz:
aku pon seronok menulis

tanpa nama:
berkejar je..

nur adilla:
terima kasih..sy tak follow anda..tapi saya baca.

hans:
huhu..br setaun la..


popsoda:
terima kasih..aku sentiasa suka kalau nampak kau kasi komen kat aku.

Cik_daya 10 November 2009 11:53 PTG  

Selamat Menjawab periksa..
Semoga berjaya

  © Free Blogger Templates Blogger Theme II by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP