11.12.09

Harijadi terjadi

DSC_0089

DSC_0038

DSC_0361

DSC_0337

DSC_0233

DSC_0211

DSC_0175

DSC_0134

DSC_0100

DSC_0078

DSC_0059

DSC_0046

DSC_0032

DSC_0123

Jadi kalau ada memerlukan khidmat aku, boleh la kasi email kat aku. murah aje.

RM70.

Jadi kalau kau takde budget untuk gambar kahwin, gambar kau dengan bf kau jalan-jalan di bukit bintang, gambar birthday party, gambar kawan-kawan kau semua pergi karaoke. Gambar outdoor. Apa-apa gambar la senang cakap.

Silalah email akukopikausiapa@gmail.com . Aku amek rm70 je. Untuk suka-suka.

Pakej yang akan kamu dapat:

1. Ambil gambar sesukahati dan sebanyak yang boleh.
2. Photographer yang hensem dan cool
3. Edit lebih daripada 70 keping gambar.
4. Siap dalam masa seminggu.
5. Bergembira dan berseronok bersama encik akukopi semasa sesi ambil gambar.
6. Gambar yang lebih kurang sama tapi bawah sikit dari orang amek ribu-riban.

Benda yang kamu takkan dapat

1. Custom album kerawang-kerawang
2. Sticky album kerawang-kerawang
3. gambar pakai lens wide angle.
4. Gambar yang terlampau cantik macam harga ribu-riban.

oklah, RM70 je. Takkan korang expect gambar letup-letup kot. huhu.


15 carutan balas:

hans 11 Disember 2009 1:47 PG  

cun2
aku da duit aku suruh ko buat

k|ree 11 Disember 2009 2:39 PG  

comel2 nya...tak sabar plak nak bergambar sok...

miss juju 11 Disember 2009 3:41 PG  

cantek...70 jer
nty boleh roger

GhOsToNe 11 Disember 2009 5:42 PG  

lawa gilew gamb2!!!

tahniah!!!

misz benida 11 Disember 2009 8:55 PG  

nk guna khdmat cmera ko..
hehe

fndrocka 11 Disember 2009 9:30 PTG  

gambar cantik!!berapa lama kau boleh amik gmbr?harga fixed ek

secoklat tahi anda 11 Disember 2009 11:27 PTG  

time aku kecik2 xde pn mak aku wt cmni.
wuuu

cik ainul 12 Disember 2009 9:02 PG  

service ni valid kt mana2 dlm msia ke?
rm70...
for real???

AkuKopiKauSiapa? 12 Disember 2009 9:43 PG  

cik ainul:
dalam kl je rm70..kalu kat lua boleh..support minyak ngan tol.

fndrocka:
sampai kau dah bosan dengan aku atau aku dah takde idea nak amik gambar ape. lebih kurang 3 jam la.

MeLLmeRaH 12 Disember 2009 8:32 PTG  

ermmm..murah r..nnt klu aku ada event kat kl leh ar panggil ko kan...

AkuKopiKauSiapa? 13 Disember 2009 1:32 PG  

mellmerah:
silakan..

butterfylhana:
text ke email?
huhu

butterflyana 13 Disember 2009 1:39 PG  

taip nama pena pun salah hadoii.

text tu boleh jadi email,komen di belog juga sms.

ViLdA FiDa 20 Disember 2009 4:51 PG  

wehh...aku tringin nk ko jadik photographer konvoEksen aku tp kan weh...rm70 tu gambo saje kan..transport sendri kan..kan..kann.....

  © Free Blogger Templates Blogger Theme II by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP