5.12.09

Benda kelakar minggu ini 2

DSC_0041copy

Macam biasa lah, bila orang tulis blog ni dah takda idea, Maka mereka akan paste benda yang orang type di search engine dan tersinggah kat blog diorang.

Aku pon sama

Jadi disini aku akan jawab, jadi bila ada orang yang bangang dan tertaip benda yang lebih kurang sama, maka mereka akan jumpa jawapan.

1. No Telefon perempuan ym seks
Kalaulah semudah ini nak dapat no phone perempuan.

2. haiwan ku
Kucing

3. Macam mana nak jadi seorang yang cool
Dengan tidak bertanya di google bagaimana menjadi seorang yang cool

4. Lelaki pentingkan awek atau kawan perempuan bila dua gadis dilanggar lori.
siapa yang lebih cun?

5. gambar punggung perempuan paling besar
HAHAHAHAHa

6. Fesyen untuk berpunggung besar
Boot cut

7. Ada tak budak uia lesbian?
Ada. Bodoh sial soalan ni. Adeh.

8. pil hormon puki
Apa tujuan pil ini?

9. Vagina pakai legging ketat
Vagina yang pakai legging? kepala hotak.

10. Tajuk aku dan salahku
haha. Tak tau nak cakap apa.

11. Punggung seksi makcik bertudung
Gila bodoh sial

12. Gadis suka laki macam mana?
Macam aku

13. pegang-pegang perut
Tanda kenyang

14. Perangai perempuan berpunggung kecil
Aku tertanya-tanya, perengai perempuan mengikut size punggung ke?

15. adakah pengkid ada sperm?
Minta maaf, tapi kamu terlampau bodoh.

16. duit banyak beli aper?
Beli buku, baca, jangan tanya soalan bodoh kat google.

17. sekolah orang gemuk
haha..sekolah gemuk pon ada sekolah khas ke? mesti kene tipu ngan member.

18. aku suka perempuan yang garang
Aku suka sikit ar.

19. macam mana jadi perempuan
Berfaraj

20. macam mana nak buat seks dengan perempuan seksi
Seperti buat seks dengna perempuan tak seksi.

21. hana comel
terima kasih

22. cantik ke aku?
cantik atau tidak sudah kira tak penting. Tapi kamu sengal.

Esok aku akan pulang ke UIA. Jadi purata aku menulis dalam seminggu akan berkurang sedikitlah. Selamat pulang kepada semua rakan sejawat aku.

12 carutan balas:

omarkhayam 5 Disember 2009 9:47 PG  

bodoh la soklah org yg siggah di blog ko..haha. ak rasa rmi org gila seks baca blog ko.so hati2.haha

Kap 5 Disember 2009 3:24 PTG  

aku tengah buat no. 13 tu sekarang..
haha..
sebab aku lapar..

popsoda,  5 Disember 2009 11:57 PTG  

bapak bangang punya soalan. betambah siot sebab ko jawab. ko jawab watpe? sengal. hahaha. aku duk gelak je. tambah2 bila aku baca soalan no 15. hahaha. bangang

hans 6 Disember 2009 2:06 PG  

astafirullahalazim
soalan semua macam sial
hahaha
ko lak gi jawab
bagus2
adoi

Pije. 6 Disember 2009 3:13 PG  

kelaka sial.
bodoh sgt soalan kt page ko.
pil hormon puki?
apalah.
hahaha

emma songall 6 Disember 2009 4:27 PTG  

hahahaha.
banyak gila soklan bodoh.

kerolizwan 7 Disember 2009 3:49 PG  

kau lawak sial! aku suke kot! hahahahaa

.this.is.apek. 7 Disember 2009 4:11 PG  

soalan banyak macam bodo .
hahhahhah .
lawak doh !

Tanpa Nama,  9 Disember 2009 2:01 PG  

err..aku ni buta it tapi nak tanye gak:

camane ko boleh tahu benda2 ni melalui blog ko???

❤-❤-❤kuPu2 faLeeNz❤-❤-❤ 10 Disember 2009 12:52 PG  

haha... no. 19 tue agak betul jawapan.. lawak ko nie...

  © Free Blogger Templates Blogger Theme II by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP