31.8.09

adik zul kahwin(lagi??)








Selepas musim raya, akan ada musim kahwin, jalan sesak kerana terlampau ramai orang kahwin. Jadi, bagi yang mahukan pakej perkahwinan yang paling rendah, saya menawarkan khidmat "ambil gambar kahwin kamu". 

RM500 sahaja, tidak termasuk kos pengangkutan. 

Jadi, jika ada kawan-kawan kamu, adik beradik kamu, kamu sendiri yang ingin kahwin dan tiada orang yang mahu ambil gambar kahwin kamu. Apa kata dapatkan khidmat akukopi, khidmat "ambil gambar kahwin kamu". 

apa-apa email sahaja ke akukopi[at]gmail[dot]com.

p/s: saya tidak professional. Tapi apa kata kamu yang mahu kahwin ni kasi saya kumpul wang untuk ke London tahun depan. Amacam??

6 carutan balas:

I - s Y a 31 Ogos 2009 3:59 PTG  

bes nye kawen banyak kali.. gmbar second last, muke pngantin laki tak leh blah hahah. gmba lawa

BEEdadari 1 September 2009 5:05 PG  

weyh F.O.C jer la adiah kawen boleh x wak? Okay terima kasih awk mmg cool! hehe.

sy comel,  1 September 2009 5:32 PG  

bee : hahahaha. perasan org nak bg hadiah kat dia. nak baya la. haha.

asks 1 September 2009 4:17 PTG  

hoho.. harga sudah kasi 'up'.. bila sudah banyak client boleh kasi 'up' lagi.. (bila?)

  © Free Blogger Templates Blogger Theme II by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP