31.8.09

hari ini 31 : bertukar dot com

Salam, Selamat berpuasa kepada yang berpuasa, kepada yang tidak suka berpuasa, selamat berpuasa juga.

Kira-kira awal bulan november tahun ini maka cukuplah setahun aku menulis blog di akukopi.blogspot.com ini. Tak sampai setahun lagi aku tulis sebenarnya. Aku pelik macam mana ada orang tulis 3-4 tahun masih banyak lagi idea. respek.

Aku rasa macam mahu tukar dot com. Sebab rasa macam cool. Kalau orang tanyer, kiter boleh jawab. "akukopi.com". Macho.haha. Tapi rasanya kalau tukar dot com aku perlu pembaca yang sudah tahap melampaui batas, kiranya, ramai nak mampos. dan mungkin aku takkan gunakan blogger. Aku tukar kepada wordpress. Cantik sikit.

Maaf, sekarang aku jarang sikit update blog, banyak tulis di buku sahaja. Sebab susah nak online. Jadi bila aku tulis dalam buku,malas pula rasa nak type. Kemudian dibiarkan sahaja. nanti rajin, bila-bila, mungkin terlampau rajin, aku type.

ok,selamat.

2 carutan balas:

sha89 31 Ogos 2009 3:20 PG  

hhaha~ ko pkir nk macho je ek...tp btul gak...bila org tnye...dgn bgganye kite bgtau hehe~

xpe2...pelan2 kayuh...nnti dh btul2 yakin ko tkr la jdi dot com~

Shemmi 31 Ogos 2009 7:22 PTG  

jika sst benda tu kita kata 'cool'..maka ia akan jadi cool wlp org lain x nmpk ia cool...


* emh..cool nye jiwa aku ari ni..

  © Free Blogger Templates Blogger Theme II by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP