2.7.09

lebih gay dari biasa


mengutuk minah rempit yang bising dan gelabah di kerusi sebelah.(tiada dalam gambar)


Memasang Gundam di kerusi tepi kaki lima pasaraya terkemuka one utama. Tak tahu mahu duduk mana.


"gua mau tembak lu"


"gua mau tembak lu lagi"


"gua sudah tembak lu", sambil diiringi tarian tradisional jepun oleh ahli gusti sumo.

***** muka aku tiada kerana hari itu tidak kacak.

14 carutan balas:

shariena 2 Julai 2009 11:09 PG  

erk...minat sumo man tu je...huhuhu

Thumbnail 2 Julai 2009 11:38 PG  

hari2 lain ada sebab kau kacaklah?
:)

sciatic 2 Julai 2009 3:34 PTG  

apela korg nie..
so ksimpulannye jgn ltak gmba ko ari2..
kakkakaka

LIZ; 2 Julai 2009 6:19 PTG  

memang lebih gay daripada biasa
HAHA

meo188 2 Julai 2009 8:09 PTG  

hahahahaha... post yg kelakar mcm bau hangit bulu ketiak pemimpim hindraf

AkuKopiKauSiapa? 2 Julai 2009 9:37 PTG  

shariena:
huhu. sumo tu comel. aku suka.

thumbnail:
lebih kacak sikit dari biasa. haha

sciatic:
yela2..

liz:
sy memang gay, nabila farhana itu lelaki sebenarnya.

meo:
hahahahaha.aku teringat video kat youtube tu.hahaha

Shemmi 3 Julai 2009 12:37 PG  

tak caye betul aku nabila farhana tu lelaki kacak..

cheh! entri ni betul2 gay la..

Tanpa Nama,  3 Julai 2009 10:43 PG  

bangge giler ko ngn awek ko tu

AkuKopiKauSiapa? 3 Julai 2009 11:08 PG  

takkan aku nak bangga ngan ko plak?

ainisz 4 Julai 2009 9:32 PG  

tanpa nama kata "bangga giler ko ngn awek ko tu."

tp aku nak cakap, mesti awek ko bangga kan? haha.

btul tu. baik bangga dengan awek sendiri.

Tanpa Nama,  5 Julai 2009 5:44 PG  

abes tu kalo awek die ada parut kt muka, adakah perasaan bangga tu still ada?

AkuKopiKauSiapa? 5 Julai 2009 8:10 PG  

tanpa nama:
sentiasa ada.

ainisz 6 Julai 2009 5:05 PG  

tanpa nama, kenapa kau bersinis tentang awek orang ni? chill la.
kalau kau nak, kau pun boleh bangga dengan awek/balak kau tapi di blog sendiri lah.

oke?hehe.

apeklowek 6 Julai 2009 10:15 PTG  

haha..shi..ko try wat ni..apa nama ntah..kira movie la..aku ada tgk kat youtube diorg buat gne gundam..dia ubah sikit sikit n everytime dia ubah pergerakan gundam tu amek gambar..n then buat jadi video..jadila satu cerita..mungkin idea idea short film ko x perlu pelakaon manusia..gunakan org sumo dan gundam gundam sahaja..hehe

  © Free Blogger Templates Blogger Theme II by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP