3.7.09

hari ini 28 : kemaskini kehidupan!

1. esok sudang mahu pinjam gitar,memang gitar aku tu aku kumpul duit nak beli untuk kasi kawan-kawan aku semua pinjam. rupanya ada cheer comp esok di bukit jalil, mungkin ada persembahan kugiran atau apa aku tak taula sambil gadis-gadis melakukan aksi menari sambil melompat-lompat

ehem....mcm bes. Ramai gadis sekolahan.

2. esok juga hari keberangkatan Nabila Farhana ke perak. Sial betullah. apa aku nak buat satu minggu duduk kat rumah ni.

3. Aku rasa aku sudah jadi macam bro love dari rancangan radio "kami tak hot kami cool itu". Banyak pulak email dan message di facebook bercerita masalah belakangan ni. Tapi tak apa, aku suka juga dengar dan suka juga jawab. aku layan semua.

4. Tanpa sebab yang kukuh, aku agak takut dengan semester depan.

11 carutan balas:

pacik raman,  3 Julai 2009 1:04 PTG  

mushi, cheer comp itu, elok kamu pergi,candid seberapa gambar dan post disini, pastinya aku akan syg kamu lebih..

psl bukak sem baru, aku tahu siapa kamu..kamu pasti boleh.

j,  3 Julai 2009 5:11 PTG  

nombor 4. aku pun.

AkuKopiKauSiapa? 3 Julai 2009 8:55 PTG  

pacik raman:
huhu..malas mahu bwk camera. eh..ko lesak eh?

j:
ahhaaaaa...

reverie 4 Julai 2009 8:19 PG  

'memang gitar aku tu aku kumpul duit nak beli untuk kasi kawan-kawan aku semua pinjam'

haha. ayat nak bagi member kau buka mata ke?
Duduk rumah kau kat mana? woh, seminggu macam-macam boleh buat.

ainisz 4 Julai 2009 9:33 PG  

huhu~ adik aku masuk cheer comp tu. capub jek.

reverie 4 Julai 2009 9:41 PG  

Kata mahu jadi director? usha web ni. amna tahu rezeki kau kat sini. Lagipun kau cuti seminggu kan?

http://www.kuatberlakon.com

pacik raman,  4 Julai 2009 10:16 PG  

aku x tahu apa itu lesak..klau itu nama orang, aku bkn org itu..

AkuKopiKauSiapa? 4 Julai 2009 6:45 PTG  

reverie:
aku kat cheras. ouh..kuat berlakon tu. Hans Narnia ada masuk. nanti aku check. mau breakfast dulu.

pakcik raman:
maaf, salah orang.

anis:
adik ko comel tak?

Tanpa Nama,  5 Julai 2009 9:30 PG  

no 4, aku juge takot..sangat takot..
haih...

~miss anon~

a . i . n 5 Julai 2009 10:36 PG  

ko pergi ke tgk cheer comp tu..

  © Free Blogger Templates Blogger Theme II by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP