8.10.09

Ini entri paling ganas dalam sejarah

Kepada sesiapa yang pernah baca blog aku sebelum ni, mesti pernah tahu cerita yang aku tulis, jadi aku telah buat rakaman berdasarkan cerita tu. Cerita ini cerita pasal rakyat malaysia, kalau tengok, watak-watak dia ada dekat entri bawah ni.

Gamabr quality teruk sikit..youtube punye hal...sori.

ENJOY!



pegi sini ..pegi kat video aku.. klik "like"..


24 carutan balas:

Diloz 8 Oktober 2009 8:08 PTG  

well done akukopi.kau memang power.credit untuk krew-krew kau yang sempoi.

macam pernah tengok script ini.tapi di mana ya.

=P

popsoda,  8 Oktober 2009 8:21 PTG  

haha. aku ada baca pasal idea ko kat entri lepas. tak sangka dah dijadikan short filem betul2. ko memang hebat. ahaa krew2 ko pon sempoi dan cool. tahniah. aku rasa idea ko walaupun sengal tapi lumayan dan lain drpd yang lain. buat lagi camni plis. aku sgt suka. siyes. haha

A a D i I ? 8 Oktober 2009 11:09 PTG  

aku 'saspek' ah same hasil keje kau!
kasik tabik spring toink2 sket
terbaek!
caya laaa..
=)

zaRain 8 Oktober 2009 11:50 PTG  

huahuaa... perempuan mengandung tuh paling sempoi sekali..kn kn kn? =p.. good job shi..happy to b part of it..hampir setiap ari aku denga bunyi kring kring tuh kat studio

ViLdA FiDa 9 Oktober 2009 2:44 PG  

waaa....sesengal nyerrr

iyllienaz 9 Oktober 2009 5:27 PG  

haha..boley lak dye berlakon je as pompuan mengandung..if dye jumpe sedara mara ke, xtekejut lak dorg kan tibe2 je mengandung..haha

Luna 9 Oktober 2009 6:13 PG  

hahahaha~
part las tu paling best la kan.

oih, kawan fazli rupanya ko.

hani YUNANAH. 9 Oktober 2009 10:14 PG  

wuwu.
idea yg bernas utk ak skip dri menyanyikan lgu negaraku yg bermelodi cina mati diperhimpunan.letak bantal dlm perot.
yeahhh!

AkuKopiKauSiapa? 9 Oktober 2009 11:12 PG  

diloz:
huhu..aku penah tulis dulu..crew aku semua memang sempoi. tak jadi keje kalau aku sorang je..

crew 2 orang je.aku ngan member aku..pelakon yg ramai. huhu

popsoda:
aku ada 2 lagi cerita dah ditulis tapi tak buat..bajet besar..takleh.huhu

hafiz:
amende?

aadil:
mekasih

zarain:
time kasih jadi pelakon. takde ko tak jadi jugak..ahhaaa..tu lah..lepas aku upload kat sini..2 minit lepas tu tros ada bunyik kring kring tuh.haha

vilda:
huhu..

iylienaz:
dye rock

luna:
ye..fazli studio mate aku

hani:
jangan..nanti kene buang sekolah kau.

shamimi 9 Oktober 2009 11:26 PTG  

Good job bro. Yup prnh baca psl cerita nie kt entri lps. Akhirnya direalisasikn.
Well done bro.

s a L o m a 10 Oktober 2009 7:44 PG  

part last aku gelak keras.pelakon ko memang sangat rilek.syabbas beta!

emma songall 10 Oktober 2009 10:15 PTG  

wahahhahaha.
weyh, part last tue mmg aku suka gila.
tapi part minah pregnant nie lari gila2 kjar pencuri tue edited out kew?

Luna 11 Oktober 2009 9:08 PG  

mamat yang bagi perempuan pregnant tu masuk lift bukan kawan kau?

XD

Pije. 11 Oktober 2009 10:21 PG  

ngam la kopi.
lagi best dari cerita pendek extensial Sial.
hahaha
Nanti buat lagi.
pastu boleh challenge papadom plak.
:p

Lunas Harapan 11 Oktober 2009 10:37 PTG  

PROGRAM LUNAS HARAPAN
CARA EFEKTIF LUNASKAN HUTANG PTPTN. INSYAALLAH BOLEH LUNASKAN BERAPA PUN HUTANG ANDA.
ELAKKAN DIRI, TEMAN, ANAK, SAUDARA MARA & JIRAN TETANGGA ANDA DARI TINDAKAN UNDANG-UNDANG.

TAKLIMAT
SETIAP SELASA & RABU JAM 8.30 MALAM.
JUMAAT & SABTU JAM 3.30 PETANG.

BERTEMPAT DI PEJABAT NPL CONSULTANT SB,
4-5 JALAN USJ 9/5T, SUBANG JAYA BUSINESS CENTRE.
47620, SUBANG JAYA, SELANGOR DARUL EHSAN.
(DEPAN BALAI POLIS USJ 8)

MAKLUMAT LANJUT SILA HUBUNGI :
AZMI - 012 939 8186
WANI - 012 216 8151
SALMI - 019 316 2631

eyena J. 13 Oktober 2009 9:08 PTG  

short film yg cool tp aku cm pnh tgk da short film cmni somewhere...

JaJOL 15 Oktober 2009 1:12 PTG  

luv this video bro... ko jadi la pembikin iklan... tambah lagi satu bilangan pembikin iklan berotak dalam negara ni...

jangan ko buat iklan bangang macam iklan beras faiza basmathi (Danny x-factor) atau pon iklan sabun Depex tu, sudahla... aku banned blog ni, walaupun aku hanya golongan minority dalam blog ni... haha

good job kokopi...

AkuKopiKauSiapa? 16 Oktober 2009 12:04 PG  

jajol:
ahhaa..tanx..tapi buat iklan macam tu dapat duit gak..aku buat video ni tak dapat duit pon.huhu..

aku suka ko cakap "kokopi"

huhu

I - s Y a 23 Oktober 2009 7:16 PG  

hahahah!! best gila kot.
sape name mamat yg baju putih yg bg bantal tu? die best gle hahah!

plakon sume talented.
buat lg buat lg!

AkuKopiKauSiapa? 23 Oktober 2009 9:59 PG  

isya:
buat lagi??ahaha..igt senang ke??

adottbusuk 18 November 2009 3:11 PG  

aku tak saspek pun ending dia cemtu, haha! umm.. buley aku tempek video ni kat blog aku? thanx! ;)

  © Free Blogger Templates Blogger Theme II by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP