18.10.09

hari ini 32 : sila beri saya pedang

Dah lama tak tulis entri hari ini. Untuk bulan ni tiada lagi.

Hari sabtu hari itu pergi ambil gambar kahwin. Seronok dan penat. Siap pergi ambil gambar di pantai port dickson. Seronok. Tak bayar lebih untuk gambar kat luar pon takpe sebab nak experiment. Pasangan pengantin yang sangat fun.

Potong kek pakai pedang. Gila babi cool. Sehingga aku bercita-cita nak jadi polis sebab nanti kalau kahwin boleh potong kek pakai pedang. Pedang panjang pulak tuh. Gila. Rasa macam nak curik je. Tapi kalau kantoi mesti kena tikam.

Tapi selalunya askar yang potong kek pakai pedang ni kan? Polis sepatutnya potong kek pakai pistol lah kan?. Baru beridentitikan polis.

Kalau pak guard kahwin, potong kek pakai cota.

Weekend ini penat, banyak aktiviti. Banyak sangat. Tak terkawal. Sampai tak sempat nak pegi open house rumah akak aku, mimie. Maaf ya mimie.

1. Orang lelaki biasanya nak time untuk dia suka-suka, dengan kawan-kawan, atau buat kerja, atau apa-apa yang memerlukan dia masa untuk jauh kejap dengan gf dia. Bukannya tak suka, cuma tanak hilang fokus. Bukan maksudnya menganggu, tapi tanak hilang fokus. Tak rimas jugak, cuma tanak hilang fokus.

2. Rasa tak boleh tengah-tengah. Tak boleh antara benci dan suka. Itu maknanya tiada rasa.

P/s: maaf, tiba-tiba bertukar entri bangsat pulak.

11 carutan balas:

misz benida 18 Oktober 2009 9:52 PTG  

org laki nk jauh dri gf,tkot hlng fokos.
tpi ble org pmpuan jauh dri laki die,mula la is bf nk mrh2..
xphm tol aku.

miera 19 Oktober 2009 12:09 PG  

pakar sakit puan potong kek pakai apa pula

Tanpa Nama,  19 Oktober 2009 1:46 PG  

nak hilang tensen jauh2 tu? seacrh kat google: christina hendricks

f.a.r.a.h 19 Oktober 2009 4:07 PG  

macamne pak guard potong kek pakai cota? =D

awan biru,  19 Oktober 2009 7:37 PG  

tanpa nama: akukopi bkn tension lah. thankyou anyway. heh.

BEEdadari 19 Oktober 2009 7:52 PG  

org laki biasanya nk time utk suka2,jauh kejap dr gf. hahahaha!!! statement celaka tp benar. mengapa kah? selalu begitu bila sy tanya ada issue tak dia ckp mana ada la syg kita ok. blergh. baik lah.

I - s Y a 19 Oktober 2009 9:05 PG  

hmm potong kek pakai t-square

hana 19 Oktober 2009 9:42 PG  

bee : haha. serious kan bee. xphm.

[z@ck] 19 Oktober 2009 11:34 PTG  

kalau cikgu kahwin..libas kek pakai rotan..
=P

AkuKopiKauSiapa? 20 Oktober 2009 6:54 PG  

miss benida:
ahaha..biasa..

Miera:
sila letak gambar sopan sikit. nak tunjuk tetek ke ape?

tanpa nama:
mesti porn

farah:
macam ni.

bee:
huhu..

isya:
ptotong kek pakai autoCAD

hana:
huhu jugak

zack:
ahaha..btol.

a . i . n 22 Oktober 2009 1:29 PTG  

kebebasan sebelum menjadi suami isteri yang sah. tidak kisah lelaki atau perempuan sekalipun, sama sahaja mahukan fokus.

sebab itu, "ada batas dalam perhubungan"... batas yang menyeluruh. batas dalam pengongkongan, nafsu, dan kejujuran.

  © Free Blogger Templates Blogger Theme II by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP